The best cosy coats

Collage-winterjassen

Verlangen we allemaal niet naar de perfecte warme en trendy winterjas? Dit najaar en deze winter staat de oversized jas centraal. Met een hoog aai-gehalte en in allerlei kleuren. De wollen roze en camel zijn mijn favorieten!

Een jas is het eerste wat je ziet van je outfit wanneer je buiten bent, dus investeer in een mooi exemplaar van goede kwaliteit waarmee je een aantal jaren kunt doen. Maar natuurlijk wil je niet iedere dag dezelfde jas dragen. Schaf er daarom nog één of twee aan welke een stuk aantrekkelijker geprijsd zijn zodat je niet direct je gehele winterbudget erdoorheen jaagt :))
Ik heb alvast een aantal heerlijk warme en mooie jassen voor je uitgezocht! Welke is jouw favoriet?

Zoals net als ieder ander item kun je een oversized jas op diverse manieren stijlvol dragen. Hieronder vindt je een aantal styling tips:
* Combineer deze jas niet met teveel andere oversized kledingstukken, tenzij deze vrouwelijk gesneden zijn, om je outfit toch nog vrouwelijk te laten zijn.
* Voor een casual uitstraling ga je voor een skinny jeans en mooie top. Je kunt de jas open dragen. Hiermee leg je de nadruk op je vrouwelijke figuur en dit zorgt samen met de jas voor een mooie balans.
* Voor een klassieke outfit ga je voor een getailleerd jurkje gemaakt van een soepele stof. Draag hierbij mooie pumps of enkellaarsjes (met sok!).
* Ga je, net als ik, voor een boyfriend jeans? Draag deze dan met hakken en omgeslagen pijpen. Een mooie blouse erin met een fijnere sjaal zorgen voor de vrouwelijke touch.
* Een grof gebreide sjaal is een musthave voor bij je jas. Hij houdt je lekker warm wanneer je de jas open draagt en zorgt ervoor dat je hals in verhouding is met de oversized jas. 

 

Lots of love,

-♥-
Chris