Vlog #2 | Dit zijn de 15 beste basics voor je garderobe

Wil je weten welke items écht niet in je garderobe mogen ontbreken om ervoor te zorgen dat je iedere dag weer snel een nieuwe en goede outfit kunt samenstellen? Check dan vlog #2 op mijn YouTube kanaal.

Laat je me weten wat je ervan vond? En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Liefs,
-♥-
Chris

4 Comments

 • Christel, wat een ontzettend leuke vlog heb je gemaakt! Leuk om je zo in het echhie te zien ☺️
  Nou, al die 15 items heb ik wel in mijn bezit, behalve een leren broek (wél een leatherlook legging, trlt dat ook??).
  En ja, blazers/colbertjes. Ik heb er ook een aantal in mijn kast hangen, maar draag ze ook te weinig! En dat terwijl ze altijd wel goed staan. Maar lastig met dut weer. Te dik voor onder een winterjas. Te dun om mee naar buiten te gaan… Schiet niet op dus ☺️
  Nogmaals, leuke vlog. Je hebt een duidelijke stem. Aangezien ik slechthorend ben (wist je niet hé?), kan ik niet alles verstaan helaas. Ondertiteling zou leuk zijn ☺️ Toch heb ik aardig wat meegekregen vandaag! ??

  Lieve groet,
  Marjolijn

  • Dank je wel! Ja was wel even een “dingetje” hoor maar begin is er :)) En ja een leatherlook legging is ook helemaal goed (en hoop zeggen van niet maar voor mij is deze nog steeds een topper!)
   Ik hoop dat mijn volgende vlog wat beter verstaanbaar is voor je. Fijn dat je er wat van hebt meegekregen en het leuk vond!
   Liefs

 • Wat een leuke vlog! Had nog wel een vraagje de blouse die je aan hebt vind ik helemaal geweldig, waar kan ik die kopen?
  Groetjes Peggy

Comments are closed.