Style & Shop tip van de week!

bikini met leopard print

SHOPPING TIP!

Hier ben ik weer met m’n leopard fever! Het printje staat de afgelopen week centraal op mijn blog en ook deze kan ik je niet onthouden. Ik spotte namelijk de nieuwe collectie bikini’s en badpakken op Hunkemöller en voelde meteen een momentje aan komen…Dit moet ik met jullie delen! 
Want hoe tof is deze bikini met leopard print?! En dit badpak? Zie je jezelf al flaneren op de eerste stranddag? Bruin bakken in de allerhipste bikini from the beach?

As we speak ben ik trouwens hard aan het werk in de sportschool met het realiseren van m’n summerbody en zie het dan ook al helemaal voor me hoor met deze beauty.
En wat trouwens zo leuk is aan deze collectie; ze hebben zowel een roze als een donkergroene bikini met leopard print. En met bijpassende pareo voor als je even een broodje wilt gaan eten op het terras. 

HOW TO WEAR

Misschien had je deze zelf ook al bedacht, maar zo’n badpak is trouwens ook super leuk naar een festival. Ja niet alleen het badpak natuurlijk, maar in combinatie met zo’n wijde pantalon en een mooie sandaal of sneaker.
Het fijne aan zo’n badpak (of body) is dat je ook meteen een maatje slanker lijkt. Om dit effect te versterken draag je er een pantalon bij met een hoge taille. Ga voor een high waist die tot over je navel reikt. Het accent wordt zo gelegd op het slankste deel van je lichaam en de eventuele probleemzone (ik weet wat je bedoelt) verdwijnt als sneeuw voor de zon.
Om je outfit compleet te maken kun je er een toffe accessoire bij dragen, zoals een riem of een hippe haarband.

Zo heb je niet alleen een beach outfit te pakken maar ook meteen de perfecte festival look, love it!

Ladies, fijn weekend en happy shopping :))

Liefs,
Chris

 

 

2 Comments

Comments are closed.