Brand to watch | Maison Scotch

Brand-to-watch-Maison-Scotch-6
Elke week laat ik je een merk zien welke het waard is om in gedachten te houden. Deze week is dat Maison Scotch

In 2001 werd Scotch & Soda (het merk dat al bestaat sinds de jaren ’80) opnieuw gelanceerd met de Spring/Summer collectie 2002. In 2008 werd Scotch Shrunk daaraan toegevoegd. De mannencollectie werd letterlijk gekrompen voor kleine broertjes of zonen. Dit was nieuw in de wereld van kinderkleding en Shrunk werd populairder dan Scotch ooit had kunnen dromen. Dit succes werd al snel gevolgd door de lancering van een vrouwencollectie; Maison Scotch. Deze kwam in 2010 op de markt en is nu voor een groot deel verantwoordelijk voor de voortdurende groei van het bedrijf. Daarna werd ook voor de allerkleinste dames een collectie uitgebracht; R’Belle.
Als laatste werd het meest ambitieuze project van Scotch gelanceerd; Amsterdams Blauw. Een compacte, opvallende denim collectie die typisch Scotch is. Scotch & Soda heeft wereldwijd meer dan 94 winkels, meer dan 7000 verkooppunten en is natuurlijk ook online aanwezig via een mooie webshop, blog en social media.
Maison Scotch heeft ook voor SS 2015 een geweldige collectie uitgebracht. Veel (pastel) kleuren, heel veel (bloemen) prints en natuurlijk te gekke denim! Mix en match er vooral op los met al deze fijne printjes!

Love,
-♥-
Chris

Brand-to-watch-Maison-Scotch-4

Brand-to-watch-Maison-Scotch-2

Brand-to-watch-Maison-Scotch-5

Brand-to-watch-Maison-Scotch-1

Brand-to-watch-Maison-Scotch-3

Pictures from Scotch & Soda