Brand to watch | Goosecraft

Brand-to-watch-Goose-Craft

Elke week laat ik je een merk zien welke het waard is om in gedachten te houden. Deze week is dat: Goosecraft.

“Leer; hoe langer je het draagt hoe mooier het wordt, als een tweede huid”

Leer is het oudste en meest natuurlijke materiaal, met een unieke eigenschap: hoe langer je het draagt, hoe mooier het wordt. Eén van mijn favoriete items is een leren (biker) jasje. Ik kan hier echt niet zonder en ik kan iedereen aanraden hier minstens één van in je kast te hebben. Een leren jasje gaat namelijk nooit (maar dan ook nooit!) uit de mode. Belangrijk is wel dat de pasvorm perfect is. Dit is makkelijker gezegd dan aangeschaft…en daarom verklap ik jullie hierbij mijn favoriete merk. Het bikerjasje onder de bikerjasjes: Goosecraft.

Goosecraft is een Nederlands merk opgericht in 2006. Vanaf het begin in 2006 staat Goosecraft bekend om zijn specialisatie in de leermode. Voor een echt mooi en kwalitatief leren jasje moet je dan ook bij dit merk zijn! De visie van Goosecraft is om iedereen te voorzien van het ultieme leren product dat bij zijn/haar persoonlijke en unieke style past en een aanvulling wordt op deze style. Zij zijn ervan overtuigd dat iedereen Goosecraft verdient.

Goosecraft onderscheidt zich van andere merken doordat zij extra aandacht aan de productie en het ontwerpen van hoge kwaliteit leerproducten besteedt. Dit doet zij door uiterste zorg te besteden voor de traditionele vakmanschap behandelingen dat leer als een hoog vereiste met zich meebrengt.

Je kunt bij Goosecraft terecht voor super vette biker jacks, mooie lederen jasjes voor de zomer, suede jasjes met fringe of een basic zwart leren jack. Voor zowel mannen als vrouwen is iedere collectie weer om naar uit te kijken!

Love,
-♥-
Chris