De mijlpaal welke 9 maanden heet

Ik-ben-9-maanden-oud-1

De 9 maanden mijlpaal is bereikt, voor Milan én voor papa & mama. En met deze mijlpaal is ook de rust wedergekeerd. Dat klinkt gek want een hoop moeders beschouwen dit juist als een lastigere periode. Ze zeggen allemaal hetzelfde, ik citeer: ‘wacht maar tot je baby kan kruipen, dan is alle rust voorbij’.  

Kruipen dat kan hij, en hoe. De hele dag door is hij op ontdekkingsreis. En hierdoor lijkt er een hoop frustratie verdwenen. Bij ons is dan ook de veelbesproken “rust’, welke wij juist de afgelopen 9 maanden gemist hebben, sinds een paar weken terug. Milan is  vrolijker dan ooit en geniet van alles wat hij op zijn pad tegenkomt.
En dat is nog niet alles….sinds een week kan hij ook staan en is hij met zijn jonge 9 maanden al vijf (!) tanden verder. Maar wat is hij trots op zichzelf. En wat zijn wij nog trotser op hem.

Dus om nou te spreken van een lastigere periode….Ik vind het een heerlijke tijd en Milan nog veel meer!

En ziet hij er niet stoer uit in zijn nieuwe outfit?!

Love,
-♥-
Chris

Ik-ben-9-maanden-oud-2

Ik-ben-9-maanden-oud-3

Ik-ben-9-maanden-oud-4

Milan is wearing:

VINGINO jeans
VINGINO sweater

2 Comments

  • Jaaaa, love his outfit en ik ben ook gek op Vingino. Mijn zoons hebben ook een paar spijkerbroeken van dat merk. Superstoer en superstylish! ?
    Leuk knulletje on te zien trouwens! En jeeej, vijf tanden. Pfff… die van mij hadden rond hun eerste levensjaar pas hun eerste tandje!

    Lieve groet, Marjolijn

Comments are closed.