Stylist Diary #3

HAPPY NEW YEAR!

Allereerst wens ik je natuurlijk het allerbeste voor dit nieuwe jaar! Dat het maar een fantastisch jaar mag worden vol geluk, liefde, goede gezondheid en joie de vivre!

En vooral dat laatste, in het Nederlands vertaald als levensvreugde, is een belangrijk iets. Want ondanks alle narigheid en minder leuke tijden, is het leven vooral ontzettend mooi en leuk.
En omdat het leven ook zo voorbij kan zijn zeg ik dan ook; Vier het leven oftewel Joie de vivre! Geniet van de kleine dingen en probeer blij te zijn met alles dat je hebt en dat je lief is!

Happy new year voor jou en je familie!

THE DIARY CONTINUES

De afgelopen weken heb ik veel leuke en positieve reacties gekregen op de Stylist Diary. En eigenlijk vind ik dat helemaal niet zo verrassend. Want ook ik vind het super leuk om een kijkje te nemen in iemand anders leven. Zo kijk ik wekelijks naar een aantal vlogs van meiden/vrouwen waarmee ik me kan identificeren en waarvan ik helemaal blij wordt (ook al is de inhoud niet altijd heel boeiend).
Het is toch fijn om te zien en te lezen dat het leven niet altijd helemaal geweldig en glamorous is? Dit doet me trouwens meteen denken aan mijn griep die ik de afgelopen 3 (!) weken te pakken had. Of eigenlijk de griep mij…..Anyway, hierbij de eerste diary van 2019! Ik zou zeggen pak er even een bakkie koffie bij, want hij is extra lang.
Enjoy en maak er wat van dit jaar!

VRIJDAG 21/12

Omdat ik nog steeds griep heb en Milan ook nog niet beter is, heb ik voor ons allebei een afspraak ingepland bij de huisarts. Met een antibiotica kuurtje voor Milan rijker, terug naar huis en lekker op de bank liggen. Helaas moet ik er ook echt aan toegeven en besluit ik de rest van de dag niks te doen.

ZATERDAG 22/12

Vanavond staat een gezellig pre-kerstdiner bij vrienden op het programma. Helaas ben ik nog niet opgeknapt en besluit thuis te blijven. Samen met Milan vroeg naar bed.
Sander gaat alleen en blijft slapen in Haarlem. Ik hoop hier op een goede nacht….

ZONDAG 23/12

Finally! Het kuurtje van Milan lijkt aan te slaan en hij heeft eindelijk weer eens een goede nacht gehad. Echter voel ik me nog niet heel veel beter maar ben niet van plan opnieuw de hele dag thuis te blijven.
Want vandaag staat er een lunch bij mijn ouders op de planning inclusief kerstcadeautjes.
Ik laad me op, trek wat leuks aan en sta om half 11 klaar voor vertrek. Alleen is Sander nog niet thuis terwijl hij eigenlijk rond 10 uur thuis zou zijn.
Oh wacht hij belt…..ok die komt wat later. Heeft een klapband gehad op de snelweg en wacht op het wegslepen van zijn auto. Mijn broer haalt hem op en ik vertrek alvast naar mijn ouders. Op dit soort momenten ben ik altijd zo blij dat ik een eigen auto heb.
Eindstand; heerlijke middag vol gezelligheid en mooie cadeau’s. Mooi begin van de kerst.

MAANDAG 24/12

Vanavond is het kerstavond. In mijn gedachten is de hele wereld vrij en ben ik de enige die moet werken.
Sander heeft een leuke avond ingepland met Milan en wat vrienden en ik begin om 17 uur in een overvolle tapasbar. Om eerlijk te zijn heb ik er een moord voor over om thuis te blijven #nietfit.
Uiteindelijk ben ik om 12 uur klaar en rij ik naar huis. Onderweg besef ik me dat er nog een aantal klanten van Zalon in mijn agenda staan. F*ck! Thuis gaat de laptop dus alsnog aan en stel ik een paar mooie outfits samen. Lig uiteindelijk om 1 uur in bed.

DINSDAG 25/12

Vandaag is het 1e Kerstdag! We beginnen de dag met een brunch in Van der Valk Hotel in Ridderkerk samen met mijn familie. Lekker ongedwongen eten en drinken.
Milan vermaakt zich top door de kids entertainment (aanrader!). Helemaal geschminkt als Spiderman, en met 1 croissantje achter zijn kiezen, rent hij samen met zijn neefje uren door het restaurant.
Vlak voordat we weg gaan besluit hij dat hij “toch geen Spiderman meer wil zijn”. Ok, ik begrijp weer helemaal waarom ik het niet zo heb op schmink na een half uur zijn gezicht boenen in het toilet. Top dit.
Na de brunch rijden we door naar Zwolle naar mijn schoonouders. Einde middag zijn we daar en is het ook gezellig met (veel) eten en drinken. We slapen in Zwolle en rijden morgen terug.

WOENSDAG 26/12

We hebben nog een heerlijk kerstontbijt en rijden einde van de ochtend terug. Inmiddels merk ik dat al dat eten van deze maand zijn gevolgen gaat laten zien. Nee ik ben niet zwanger, ik heb gewoon een buikje…
Ook realiseer ik me dat ik er waarschijnlijk nog nooit zo casual bij heb gelopen op 2e Kerstdag. Destroyed jeans, grote sweater en sneakers. Best lekker zo na dat pak van gisteren.
Aangekomen in Rotterdam doen we nog wat boodschappen en zetten we snel wat klaar voor de visite van zo meteen. Want mijn nicht, vriend en dochtertje komen bij ons borrelen.
Ik heb net de kaarsjes aangestoken als de deurbel gaat. Perfecte timing, al zou het voor mijn gemoedstoestand fijner zijn wanneer ik dit in het nieuwe jaar net even wat anders aanpak #lekkerlastminuteweerallemaal

DONDERDAG 27/12

De kerstdagen ben ik redelijk brak doorgekomen doordat ik me nog steeds niet echt goed voel. Opnieuw maar even de dokter bellen…
Vandaag wel een afspraak voor het verven van mijn wenkbrauwen en nog een aantal klantafspraken van Zalon.

VRIJDAG 28/12

Een relaxt dagje op het programma. Even bij de dokter langs geweest en vanwege mijn astma heb ik blijkbaar veel meer last van de griep. Helaas kan ik niks anders dan wachten tot het over gaat. Thuis maar een film kijken samen. Slecht weer dus lekker op de bank voor de tv. Ik begin er wel een beetje klaar mee te raken. Kan die griep even vertrekken, nu…en wel heel snel?!

ZATERDAG 29/12

Opnieuw staat er een borrel in de agenda, dit keer bij onze buren. Super gezellig want dit is de eerste keer dat we wat langer met elkaar gaan praten in plaats van 5 minuten in de tuin of in de parkeergarage. Het jaar is voorbij gevlogen en het lijkt alsof we gisteren hier zijn komen wonen.
Is een enorm gezellige avond met de nodige hapjes en alcohol….

ZONDAG 30/12

Je zult dit vast een beetje vreemd vinden maar ik heb eerlijk gezegd wel weer zin in het normale leven. Het leven dat bestaat uit een ritme. Milan naar school, ik aan het werk, dat soort dingen. Ik kijk uit naar het nieuwe jaar, een frisse start.
Het jaar eindigt trouwens goed want Sander heeft een nieuwe job! Happy wife,happy home zeggen ze wel, maar in dit geval is happy man, happy home van toepassing. Heel leuk voor je schat, je gaat het vast geweldig doen!
Over werk gesproken…ik ga dat vandaag ook nog even doen. Vanavond wel te verstaan.

MAANDAG 31/12

Als kind werd je op deze dag wakker met kriebels in je buik; vuurwerk afsteken, stiekem een beetje champagne drinken…Later ging je stappen en waren het lange nachten vol drank, dansjes en gezelligheid.
Oudjaarsdag 2018 was een stuk rustiger dan vroeger. We zijn gezellig gaan borrelen met wat buren en hebben de winter bbq aangestoken. Milan leggen we op tijd in bed en met de babyfoon op afstand hebben we een top avondje met lekker eten, de nodige wijntjes en veel lol. Omdat ons gezelschap geen kinderen heeft besluiten ze om 12 uur naar het Nationaal vuurwerk te gaan kijken bij de Erasmusbrug. Voor het geval Milan wakker wordt, blijven Sander en ik thuis. We proosten samen op de bank met een glas champagne en halen om 00.05 een wakker geworden mannetje uit bed.
Mijn broer en vriendin staan een half uurtje later voor de deur en ook de buren zijn inmiddels weer terug van vuurwerk kijken. Milan vermaakt zich prima en we drinken en kletsen nog wat. Samen met Milan stap ik uiteindelijk om kwart voor 3 in mijn bed.

DINSDAG 01/01

Happy new year! Yes het nieuwe jaar is dan nu echt officieel begonnen!
We eten nog een paar oliebollen en gaan even langs mijn opa van 93 jaar. ‘s Avonds kijken we Bird Box. Die nieuwe film op Netflix. Voor degenen die hem nog niet hebben gezien; als je niet van enge films houdt ga deze niet kijken. Sander zei me dat het een dramafilm was en na 10 minuten kwamen we erachter dat het een horror is…Top als je niet goed tegen enge films kunt haha.

WOENSDAG 02/01

Milan gaat morgen weer beginnen op de creche en ik heb morgen mijn eerste werkdag. Vandaag gaan Milan en ik samen even ons verjaardagsfeestje bespreken bij de locatie in Rotterdam. Op 13 januari vieren we namelijk samen onze verjaardag.
We eten een broodje bij mijn moeder en rijden einde van de dag naar huis. Ik heb het gevoel niks gedaan te hebben deze dag en dat klopt ook wel ;))
Laatste “vrije” avondje voordat het normale leven weer begint.

DONDERDAG 03/01

Ondanks ik in de kerstvakantie echt nog wel het nodige heb gedaan voelt het toch alsof ik toch een beetje vakantie heb gehad. Vandaag is weer mijn eerste normale werkdag.
‘s Ochtends Milan naar de creche gebracht en daarna laptop aan. Het begint vandaag voor mijn gevoel met een frisse start en voel me eindelijk beter. Ik ben helemaal klaar voor 2019!

Tot volgende week!

Liefs, Chris

 

 

 

2 Comments

 • Fijn dat je je weer wat beter voelt! Wat vervelend zeg die klote griep. Zo niet leuk en helemaal niet als je astma hebt. Maar snap het verband eerlijk gezegd niet helemaal waarom je langer griep zou hebben met astma als wanneer je geen astma zou hebben. Had je het benauwd, moest je hoesten? Een fikse griep kan nu eenmaal wel 3 weken duren hoor! Je had hem goed te pakken. Of de griep jou ?
  Leuk je diary. Misschien in het vervolg wat foto’s erbij? Outfit-foto’s het allerliefst ?
  Hou van plaatjes kijken, haha.
  Nou, een fijne start van 2019 nu. Met frisse moed er tegenaan! Maandag begint deze voor mij. Want kids ein-de-lijk naar school! ?

  Liefs, Marjolijn

  • Jaa echt niet fijn! Gelukkig nu weer opgeknapt 🙂
   Ga ik doen! Outfit komt deze week online 🙂
   Alvast succes maandag met werken en kids weer naar school!
   Liefs, Chris

Comments are closed.