Dit zijn de mooiste Nike sneakers voor het najaar

Sneakers are here to stay. Ook nu we richting het najaar gaan zijn deze fijne stappers nog steeds niet uit het modebeeld weg te slaan. Ieder jaar bewijzen deze comfortabele schoenen maar weer dat ze niet alleen bedoeld zijn voor onder een jeans. Sneakers kunnen eigenlijk bij iedere outfit.

Zoals je weet ben ik groot fan van Nikes. Check hier, hier en hier om te zien hoe ik mijn favoriete Nikes draag. Je kunt me zelfs wakker maken voor een nieuwe release. De modellen zijn altijd verrassend en super comfortabel. En omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen selecteerde ik de Nike toppers voor aankomend seizoen. Om over te dromen, voor op je wishlist of (wanneer je écht niet langer kunt wachten) gelijk aan te schaffen. 

Love,
-♥-
Chris

 

Eén van de meest innovatieve runners van Nike. Super licht doordat ze gemaakt zijn van ultralicht weefsel welke er ook voor zorgt dat het aanvoelt alsof je je pantoffels draagt. Grijs, zwart en donkergroen zijn aankomend seizoen favoriet.

Als meisje van 13 liep ik al op deze Nikes met doorzichtige Air-units in de hak. Het model van toen zou ik nu niet meer dragen of aanraden haha en dat is maar goed ook. Want steeds weer komen er de meest unieke, mooie en meest fashionable Air Max uit. Mijn garderobe kan niet groot genoeg zijn voor deze toppers.

Dit model is niet voor iedereen weggelegd. You hate them or you love them. Met ingebouwde sleehak geeft het je net wat meer lengte en laten ze je benen optisch slanker lijken. Deze sneaker is ook ideaal wanneer je geboren bent met grote voeten….door de ingebouwde hak tonen je voeten net iets kleiner.

Dit is misschien wel het meest vrouwelijke sneaker van Nike; de Air Max Thea. Door het slanke model ook goed te combineren met zowel een super casual als een wat nettere outfit. Maar vooral ooo zo fashionable!

 

2 Comments

Comments are closed.