Familie weekend

Familie-weekend-1

Afgelopen weekend heb ik genoten van een paar dagen met ons gezin en mijn schoonfamilie in een heerlijk hotel aan de kust van Cadzand. Ik had wel gedacht tijd te hebben voor wat foto’s van mijn outfits maar om eerlijk te zijn is dit niet helemaal gelukt (óf heb ik hier gewoon de tijd niet voor gemaakt zo kun je ook bekijken haha).

Door alle drukte met mijn blog, het werk van mijn vriend en ons kleine ventje hebben we (logisch ook) minder tijd voor en met elkaar. Dus twee dagen zonder laptop en outfit foto’s, dat was echt wel even lekker. Natuurlijk zijn er wel de nodige kiekjes gemaakt. Van de hele familie, van het gezin, van Milan. Maar geen outfit foto’s dus.
Wel heb ik af en toe nog even gedacht aan een pic op Instagram. Niet teveel want het moet wel leuk blijven vind ik. We zijn allemaal al veel te vaak bezig met onze telefoon en social media. En ik “móet” daar wel aan meedoen omdat mijn blog groeit en het succes nu eenmaal niet komt van een laptop welke thuis ligt en een telefoon welke in mijn tas zit.

Maar voor even, héél even, was dat laptop-loze en telefoon-loze gevoel toch echt wel even fijn.

Op deze maandag dan ook geen verrassende outfit pics maar wat foto’s op Cadzand beach met de liefdes van mijn leven :))

Fijne maandag!

Love,
-♥-
Chris

Familie-weekend-3

Familie-weekend-2

Familie-weekend-4