Favorite Boy Brand

Favorite-boy-brand-2

Nu Milan steeds groter wordt, vind ik de mode voor hem ook steeds leuker worden. Volwassener, stoerder en je kunt nu al een beetje een eigen stijl creëren. In het eerste jaar van je baby gaat het voornamelijk om zachte kleding die comfortabel en zacht is voor de baby maar ook functioneel voor mama.
Vanaf maat 92 is de mode voor kids nagenoeg hetzelfde als wat wij ouders dragen. Je ziet dan ook steeds meer “copycats van hippe papa’s en mama’s zodra het kindje oud genoeg is voor een eigen bikerjack en boots.

Ik heb me het afgelopen 1,5 jaar redelijk ingehouden qua shoppen voor Milan. Maar nu ben ik los! Want hoe cool is zijn eerste bikerjack, dezelfde Adidas of Nikes als jij en een stoere ripped jeans?

Qua merken ben ik nooit zo standvastig. Het liefst shop ik wel zoveel mogelijk online in een shop waar altijd veel keus is. Een tip die ik je kan geven is Kixx Online.
Deze online shop heeft super veel trendy merken en staat altijd vol met hippe nieuwe looks. Via deze shop kwam ik terecht bij de nieuwe najaarscollectie van Vingino. Een Nederlands merk wat staat voor ‘The Love of Denim’. Met die denim zit het wel snor overigens. Want je vind hier zeker zijn of haar allereerste ripped jeans!
Naast super coole jeans vind je in de najaarscollectie allerlei items die je je vriend ook het liefst ziet dragen. Goede basics zoals long shirts, een parka en een everyday capuchonsvest. Ik ben verliefd op de doorgestikte sweaters en de denim joggers. 

Om je alvast wat inspiratie te geven stelde ik onderstaande jongenslooks samen. Deze jongenskleding is All Vingino, all fashionable!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Favorite-boy-brand-1

 

 

 

 

 

Bewaren