The final countdown…38 weeks pregnant

Dit zijn dan echt de allerlaatste weken…de allerlaatste weken zonder slapeloze nachten, de allerlaatste weken gaan waar en wanneer ik wil, de allerlaatste weken zonder voeding en luiers, de allerlaatste weken met z’n tweeën en de allerlaatste weken van jou in mijn buik…
Dat zal ik toch echt wel enorm gaan missen. Ik ben helemaal gewend geraakt aan die grote buik vol met bewegingen van jou. Ik kan me nauwelijks voorstellen hoe het straks zal zijn zonder die buik met jou daarin :)) 
Maar hoe veel ik dat ook zal gaan missen dat weegt natuurlijk niet op tegen het feit dat we jou binnen nu en 3 weken echt te zien krijgen! Nog steeds kan ik het me nauwelijks voorstellen dat jij er straks echt bent en deel uit zal gaan maken van ons leven. Daarnaast denk ik wel dat we er ook weer enorm snel aan gewend zullen zijn en we binnen no-time ons geen leven meer kunnen voorstellen zonder jou!
Vanaf deze week heb ik met mezelf de afspraak gemaakt om het rustiger aan te doen. De afgelopen weken waren hectisch en enorm druk. Volle agenda’s en nauwelijks tijd om even te rusten of te relaxen. Het is voor de komende bevalling, maar zeker ook voor de slapeloze nachten welke eraan zitten te komen, wel goed dat ik nu iets meer rust pak. De weekenden staan dan ook niet meer overvol gepland en take it easy is zo ongeveer mijn motto geworden.
Maar goed niks mis mee. Het is koud en slecht weer buiten, binnen branden de lampjes in de kerstboom 24/7 en mijn laptop kan wat bijkomen nu er geen 1000 slagen per minuut meer op worden gedaan.
Ik moet ook wel toegeven dat ik best een beetje vermoeid ben van de laatste weken. En dan in het bijzonder van afgelopen week. Afgelopen donderdag “even” op en neer naar Maastricht voor een bloggers battle (waarop je nog steeds kunt stemmen! Zie hiervoor de homepage), vrijdagavond uit eten met een vriendin en daarna door naar het shopping event van Pepe Jeans. Zondag heb ik een masterclass ondernemen bijgewoond in Amsterdam. Oftewel genoeg kilometers en uren gemaakt dacht ik zo.
Verder voel ik me nog steeds prima, ondanks de chronische vermoeidheid welke nou eenmaal bij het zwanger zijn hoort :)) Ik houd de laatste week wel wat meer vocht vast. Hierdoor kan ik merken dat de laatste loodjes nu echt aangebroken zijn.
Mijn schoonzus is gisteren trouwens bevallen van een prachtige dochter, Lou. Wat gek en confronterend om dat kleine poppie in het ziekenhuis te zien. Daar sta ik dan met mijn grote buik naast, wetende dat het binnen een korte tijd ook bij ons zo zal zijn…
Ik heb er wel enorm veel zin in en kijk uit naar ons kleine ventje waarvoor ik straks de hele dag mag zorgen :)) Gaat vast goed komen denk ik zo.

Mocht ik nog niet bevallen zijn houd ik je de komende twee weken op de hoogte van de ontwikkelingen!

Liefs,
-♥-

Chris