Tuin inspiratie | Hoe creëer je een knusse en gezellige tuin

 

Een mooie tuin creëeren is één, maar er ook voor zorgen dat je tuin écht gezellig is dat kan nog best een uitdaging zijn. Wanneer je budget het toe laat kun je natuurlijk gaan voor tha real deal en een architect inhuren om jouw tuin in te richten.
Past dit nu net niet helemaal binnen het budget dan kun je met wat creativiteit en door veel inspiratie op te doen zelf ook een heel eind komen.

HOW TO….

Maar hoe ga je nu te werk? Wel, gezelligheid creëer je vooral door knusse hoekjes en plekjes te maken waarbij privacy een belangrijk aspect is. Door deze privacy kun je ongestoord genieten van je tuin en helemaal relaxen in your own garden.
Door gebruik te maken van veel groen, natuurlijke materialen (zoals hout) en warme accessoires zoals kussens en kaarsen komt de oase van rust naar je toe.

Een schutting klinkt nu niet meteen enorm stylish maar deze houten tuinschermen en houten tuinhekken zorgt nu juist wel voor dat gezellige en knusse plekje buiten.
Dit geeft veel privacy en heeft een super natuurlijke uitstraling. Zo lang je maar kiest voor de juiste kleur en structuur die past bij jouw tuin en meubels.
Je kunt kiezen voor hardhout en zachthout (naaldhout). Hardhout is vaak duurzamer, heeft een langere levensduur en is dan ook duurder dan zachthout. Zachthout heeft als voordeel dat het weer makkelijker te bewerken is dan hardhout.

Vandaag deel ik alvast mijn inspiratie met je. Let op: van deze beelden kún je hebberig worden ;))

Liefs,
-♥-
Chris

 

Pictures: Pinterest