Goede voornemens

Goede-voornemens

Het jaar loopt bijna op zijn einde. Voor mij tijd om al even terug te blikken op het mooiste maar ook het meest pittige jaar van mijn leven.
Een jaar met enorme pieken zoals de geboorte van mijn zoontje Milan, mijn verloving en de start van mijn eigen bedrijf. Maar door dit alles vond ik het ook een enorm heavy jaar.

Het leren en kunnen omgaan met een huilbaby, het zoeken en vinden van de juiste balans tussen fulltime moeder en fulltime blogger en stylist. En het dealen met teleurstellingen die zich nu eenmaal voordoen wanneer je voor jezelf werkt.

Nu, bijna een jaar later, kan ik zeggen dat ik alles redelijk onder controle heb. De combinatie van fulltime moeder zijn en een succesvolle business woman vergt veel tijd, aandacht en geduld. Maar ik kan je zeggen dat het het allemaal waard is geweest.

Wanneer het einde van het jaar nadert is het voor veel mensen ook weer tijd voor goede voornemens. Ik houd daar ook wel van, van die goede voornemens. Het voelt een beetje als een nieuwe start, een nieuw project en een schone lei.
Hoewel afgelopen jaar meer het jaar was van “go with the flow” ga ik proberen om aankomend jaar wat meer gestructureerd en misschien wel een beetje volgens planning te laten verlopen. Iets minder chaotisch en daardoor iets meer ruimte voor creativiteit en spontaniteit.

Ik kan er nog niet teveel over loslaten maar het gaat een fantastisch jaar worden met een hoop nieuwe projecten. Daarnaast wordt Styled by Chris nog persoonlijker en ga ik iets meer richting de stylingkant waarbij je moet denken aan meer style adviezen en tips.

Het nieuwe jaar zal bij mij  volledig in het teken staan van succes en liefde. En vooral dat laatste was er afgelopen jaar in overvloed.

En dat had niet zonder mijn familie, vrienden, lezers en volgers van Styled by Chris en mijn twee liefdes van mijn leven gekund.
Super bedankt allemaal voor jullie liefde, steun en support!

Let’s make 2016 a year to remember!

Liefs,
-♥-
Chris

6 Comments

Comments are closed.