Hair Issues

Review-wie-wat-haar-pakket-3

Na mijn bevalling is mijn haar echt een issue geworden. Haaruitval en pluizig haar is aan de orde van de dag. Mijn haar is van nature al vrij droog en pluizig. Waarschijnlijk doordat ik vroeger een koppie vol met krullen had. Ik ga dan ook echt de deur niet uit zonder dat ik mijn haar heb ontpluisd en glad heb gemaakt met een stijltang. Jarenlang heb ik allerlei producten geprobeerd maar niets heeft tot nu toe geholpen om mijn blonde kroeshaar te temmen.
Via WieWatHaar ontving ik een pakket met een aantal haarproducten tegen pluizig haar. Of ik deze producten wilde gebruiken en er een review over wil schrijven…zoals je begrijpt ik kon niet wachten! 
Het zijn drie producten; een proteïne masker, een serum en een anti-frizz treatment. Ik heb de producten los van elkaar gebruikt om goed te kunnen zien wat het effect was.

Review-wie-wat-haar-pakket-4
KEVIN MURPHY SMOOTH AGAIN ANTI-FRIZZ TREATMENT

KEVIN MURPHY SMOOTH AGAIN anti-frizz treatment

Dit wordt beloofd:
Een zachtmakende verzorging die afrekend met pluis en het haar zijdezacht laat aanvoelen. Speciaal voor dik en weerbarstig, pluizig haar. Hitte beschermend en vrij van parabenen.  

Mijn ervaring:
Wat een heerlijk ruikende, zachte en luchtige lotion! Het plakt niet zoals ik gewend ben van anti-frizz lotions. Ik gebruik het op handdoek droog haar en laat het dan 10 a 15 minuten intrekken voordat ik mijn haar ga stylen.
Bij het föhnen merk ik al direct verschil ten opzichte van alle andere producten welke ik gebruikt heb. Mijn haar is nu al minder pluizig! Zelfs wanneer ik mijn haar op de kop föhn blijft de grote hoeveelheid pluis weg. Natuurlijk is er hier en daar nog wat pluis te ontdekken maar dat is bij lange na niet de hoeveelheid zoals ik het normaal gesproken heb. Ook merk ik op dat mijn haar niet statisch wordt van deze lotion. Erg fijn! Ik ben minder dan de helft van de tijd kwijt aan het stylen en mijn haar zit twee keer zo goed.
Deze lotion is een keeper! Voor het eerst dat ik een écht anti-frizz product ontdek wat werkt!

Review-wie-wat-haar-pakket-5
ORIGINAL MINERAL THE POWER BASE PROTEIN MASQUE

ORIGINAL MINERAL THE POWER BASE protein masque

Dit wordt beloofd:
De koning onder de proteïne maskers. Een intensieve treatment dat diep doordringt in het haar en het van binnenuit herstelt. Tarwe proteïne herstelt verzwakt en chemisch behandeld haar en abrikozen- en amandelolie hydrateren en herstellen de buitenkant van de haarschacht. Geschikt voor chemisch overbehandeld haar, geblondeerd haar en poreus haar.

Mijn ervaring:
Na het wassen gebruik ik dit masker als conditioner en masker in één. Zodra ik het op mijn haar aanbreng merk ik dat mijn haar meteen zijdezacht aanvoelt. Ook de geur is echt heerlijk. Ik laat het 5 minuten intrekken en spoel daarna goed uit. Bij het kammen van mijn handdoekdroge haar merk ik dat mijn haar veel en veel zachter is dan wanneer ik een conditioner gebruik. Ook bij het stylen van mijn haar een duidelijk verschil; zacht en glanzend haar welke ook nog eens veel minder pluizig is (!).
Een heerlijk masker welke mijn haar niet alleen verzorgd maar na een paar keer gebruiken ook echt voedt.

Review-wie-wat-haar-pakket-6
ORIGINAL MINERAL FRIZZY LOGIC SHINE SERUM

ORIGINAL MINERAL FRIZZY LOGIC shine serum

Dit wordt beloofd:
Een serum welke pluizig haar minimaliseert en zorgt voor zacht en glanzend haar. Met Argan en Macadamia olie welke het haar kalmeert en verzorgt. Beschermt tegen (styling) hitte.

Mijn ervaring:
Ik heb dit serum gebruikt op handdoekdroog haar. Vanuit ervaring weet ik dat anti-frizz producten het beter doen op handdoekdroog dan op droog haar. Het is ontzettend zacht en plakt niet. Het maakt mijn haar zacht en zorgt inderdaad voor minder pluis. Wel merk ik op dat in vergelijking tot de lotion van Kevin Murphy dit serum minder doet voor mijn haar. Het is ok, maar niet zo goed als beloofd wordt.

Wat zijn jouw favoriete anti frizz producten? Laat het me weten!

Love,
-♥-
Chris