How to wear | Blue denim

Get the denim blues! Ik zou bijna zeggen dat denim nog nooit zo populair is geweest als dit seizoen! Overal waar je kijkt zie je denim; jeans, denim jackets, overalls en zelfs tassen. Maar hoe kom je er dit seizoen goed mee weg en wat is not done….?

Belangrijk is dat je denim écht op elkaar is afgestemd dit seizoen. Dus donker op donker, licht op licht en niet teveel kleurverschillen of wassingen op en of met elkaar.
Lichte denim is erg mooi met zwart, terwijl donkere denim weer heel goed staat bij wit. Rood is een echte eye catcher wanneer je een all-denim look draagt. Een rode tas en een rode lip zorgen er al voor dat je klaar bent om je dag outfit om te toveren tot een mooie avond look.
Een denim blouse matcht ook heel goed met jou favoriete jeans. Draag hem relaxt met de mouwen opgerold en vooral veel knoopjes open.
Ook zien we mijn favoriete denim veel terugkomen op straat…de ripped en destroyed jeans! Stoer met een lage sneaker maar ook vrouwelijk met een pump of lace-up heel.
Niet zo van de all-denim look? Mix jouw donkerblauwe jeans dan vooral met blauwe tinten voor een super mooi effect. En durfde je vorig jaar nog niet voor de tuinbroek te gaan?! Dit jaar krijg je een tweede kans, de denim tuinbroek is namelijk helemaal hot!
Hier zie je mijn favoriete blue denim looks, get inspired!

Love,
-♥-
Chris

 

1 Comment

Comments are closed.