Ik ben verloofd!

Ik-ben-gewoon-verloofd-5

Ok ik zeg je eerlijk dat ik het zelf ook amper kan geloven, maar de ring ligt naast me en de foto’s liegen er niet om…ik ben verloofd! Mijn vriend heeft me gewoon ten huwelijk gevraagd op één van de mooiste plekjes van het eiland. Het kwam als een totale verrassing en dat maakt het nog specialer! En hoe leuk, mijn vriend had zelfs mijn “old” friend Olga (waarmee ik 10 jaar geleden op Mallorca heb gewerkt) benaderd voor deze dag. Zij is weddingplanner op Mallorca en mede dankzij haar gaat deze “gewone” vakantie nu de boeken in als mijn mooiste vakantie ooit.

Als klein meisje droomde ik er al van; samen met de liefde van mijn leven het ja-woord geven op een mooie plek op de wereld. Dat kleine meisje ben ik niet meer maar die droom is er altijd nog geweest. En de liefde van mijn leven…dat is hij. Mijn soulmate, liefde en vader van mijn grootste geluk; mijn zoontje Milan.

Mijn vakantie kan niet meer stuk dat begrijp je. Ik zal je niet langer ophouden met mijn zoetsappige verhalen maar show je wat foto’s van de dag welke, net als de geboorte van mijn zoontje, mij een nog gelukkiger “meisje” maakten…

Love,
-♥-
Chris

Ik-ben-gewoon-verloofd-4

 

Dat uitzicht…..

 

Ik-ben-gewoon-verloofd-6

Ik-ben-gewoon-verloofd-2

 

Great man have great taste :))

 

Ik-ben-gewoon-verloofd-8

location Sa Pedrissa Mallorca

9 Comments

 • Gefeliciteerd! Super leuk voor je en wat een romantische (toekomstige) man heb jij zeg!! Geweldig! Wat een heerlijke vakantie zon, zee, strand, je gezin, ten huwelijk gevraagd……kan niet beter toch? Heel veel geluk met elkaar!

 • Ooooh, wat leuk! Gefeliciteerd!!
  Toevallig zijn we 2 maanden geleden ook getrouwd, precies op de dag dat we 20(!) jaar samen waren.
  Was een prachtige dag, om nooit te vergeten. Geweldig was ook dat onze jongste zoon van 8 ons getrouwd heeft! Samen met de ambtenaar, maar dit kan tegenwoordig allemaal.
  Geniet ervan! Tis heerlijk om straks getrouwd te zijn. Het geeft een extra dimensie aan je relatie. Heel cliché, maar o zo waar!

  Congrats!

  Lieve groet,
  Marjolijn

  • Dank je wel!! En jij ook nog gefeliciteerd, wat leuk dat je oudste zoon jullie heeft getrouwd! Echt bijzonder! Ik geloof het ook echt wat je zegt over de extra dimensie aan je relatie!
   Liefs en geniet van je weekend!
   xxx

Comments are closed.