Omdat het veel te koud is om buiten te zijn: Tips voor jouw interieur

Interieur-inspiratie-1

 

Buiten is het super koud en wat is dan leuker om lekker bezig te zijn met het restylen van je interieur? Ik heb hier ieder seizoen last van en kan uren op Pinterest en Google zoeken naar de mooiste interieurs.
Zo kwam ik onlangs terecht op de website van Sukhi.nl. Je vindt hier prachtige handgemaakte vloerkleden rechtstreeks van de maker. Deze makers zitten in India, Marokko, Nepal en Turkije. Nu zijn handgemaakte kleden normaal gesproken behoorlijk kostbaar maar doordat Sukhi niet met tussenpersonen werkt betaal je tot wel 60% minder. En kijk dát vind ik nou fijn :))

Bij Sukhi bepaal je ook zelf de kleuren en afmetingen van jouw vloerkleed. Dus het kleed past altijd perfect in jouw interieur! Ik ben verliefd op de Beni Ourain kleden. Dit zijn authentieke Marokkaanse erfstuk kleden welke zijn gemaakt van de fijnste schapenwol ter wereld (en dus heerlijk zacht voor je voeten). Vooral de kleuren vind ik super mooi, maar misschien is dit nu niet zo handig met twee mannen in huis ;))

Interieur-inspiratie-4

Ook de wollen lus kleden uit India vind ik te gek en zouden perfect in mijn woonkamer passen. Omdat ze duurzaam zijn en tegen een stootje kunnen zouden deze wel een goede optie zijn. 

Interieur-inspiratie-3

Overigens betekent Sukhi in Nepal “blij”. Deze kleden maken mij ook echt helemaal blij! Ik ga nog even rondkijken op de website…

 

Interieur-inspiratie-2

 

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

1 Comment

Comments are closed.