The Investment Piece | Het basic T-shirt

The-Investment-Piece-1

 

Een onmisbaar kledingstuk in je garderobe, op verschillende manieren draagbaar, tijdloos en daarom een item waarin je wilt investeren: ‘The investment piece’.

Deze week een onmisbaar item in de garderobe van iedere vrouw; het basic t-shirt. Dit kledingstuk is oneindig te combineren en te dragen naar veel verschillende gelegenheden.
Ik raad iedere vrouw aan minstens 3 basic t-shirts van goede kwaliteit in haar kast te hebben. Een zwarte, een grijze en een witte variant. Dit kan zowel een t-shirt zijn met een ronde als met een v-hals. Kies degene die het beste bij jou past en het mooiste staat bij je figuur. Een beetje loose fit is voor vrijwel ieder figuur een goede optie.

Een basic t-shirt is natuurlijk altijd goed op een jeans, maar het kan nog zoveel anders. Draag een wit t-shirt in een broek met glans of metallic look. Niet alleen tof voor naar een feestje want met een leren jasje erover kun je er overdag ook zo mee over straat. En door een t-shirt te dragen in combinatie met een leren broek en blazer creëer je meteen een fashionable look, geschikt voor naar je werk of tijdens een lunch met vriendinnen.
Je kunt een luxe outfit goed downdressen met een simpel t-shirt waardoor deze niet alleen meer geschikt hoeft te zijn voor die speciale gelegenheid. Met een basic shirt kun je eindeloos combinaties maken!

Ik selecteerde alvast 3 mooie shirts welke je zo kunt toevoegen aan je garderobe.

 

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

The-Investment-Piece-2

 

 

SHOP DE ITEMS:

Grijs t-shirt – Filippa K
Zwart t-shirt – Won Hundred
Wit t-shirt – Polo Ralph Lauren

 

 

 

1 Comment

  • Helemaal mee eens dat een basic T-hirts heel belangrijk zijn. Dit geldt overigens ook voor mannen. Die kunnen er ook wel een paar gebruiken.

Comments are closed.