The Investment Piece | Overknee laarzen

 

Oke, let’s be honest…voor deze schoenen hebben veel vrouwen een vermogen over, waaronder ik zelf. Overknee laarzen maken je outfit direct fashionable en gaan eigenlijk never out of style. Ook zijn het dé perfecte laarzen voor de winter. Door de lengte zijn ze namelijk heerlijk warm.

Maar er schuilt wel een gevaar in het dragen van deze mooie boots…Wanneer je ze niet op de juiste manier combineert, of kiest voor het verkeerde materiaal kun je er volledig de plank mee misslaan.

 

Hierbij dan ook een aantal stylingtips voor deze té mooie winterse musthaves:

 

  • wanneer je op safe wilt spelen; ga voor suede. Wanneer leer net iets teveel glanst krijg je spontaan een andere look, en geloof me dat wil je niet. 

 

  • combineer ze met een ietwat tuttig jurkje of rokje welke reikt tot aan de knie of met een hooggesloten lange trui of jurk. Remember: laat het “bloot” alleen zichtbaar bij je benen zijn, het wordt anders snel té sexy (lees: té fout)

 

  • combineer ze met een skinny jeans. Het is belangrijk dat de jeans écht skinny is en draag er één welke een andere kleur heeft dan de boots. Draag een grijze skinny bijvoorbeeld met zwart suede overknee laarzen.

 

Ik selecteerde mijn favorieten, klik op de links om naar de shop te gaan.

Liefs,
-♥-
Chris