The Investment Piece | Slip ons

 

 

The-Investment-Piece-2

Een onmisbaar kledingstuk in je garderobe, op verschillende manieren draagbaar, tijdloos en daarom een item waarin je wilt investeren: ‘The investment piece’.

Ok let’s face it; dit zijn misschien wel de meest comfortabele shoes ever. En hoé stylish ook! Slip ons (of op z’n Hollands gezegd: fijne instappertjes) zien we al een paar jaar tijdens de lente en zomer in het straatbeeld verschijnen. Maar als ik eerlijk ben vond ik de keuze het de afgelopen jaren nogal schaars. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat ik deze fijne stappers nog niet aan mijn steeds groter wordende schoenencollectie toe heb kunnen voegen.

Maar ladies dit jaar wordt alles anders! De keuze is namelijk zo enorm dat je zeker een fantastisch paar slip ons gaat vinden! Ik heb alvast mijn favorieten van dit moment voor je op een rijtje gezet.
En mocht je het nog niet weten; slip ons zijn oneindig te combineren en draagbaar met vrijwel ieder kledingstuk. Mijn favoriete combi’s zijn met een pantalon of midi rok. Maar natuurlijk staan ze ook geweldig onder een jeans, jurk en salopette (trend!)

Bekijk en oordeel zelf….

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 SHOP DE ITEMS:

  1. Mace
    2. Rachel Zoe
    3. Lina Locchi
    4. Keds
    5. Ca’Shott