Trend report | Jurken SS 2017

 

Nu februari is begonnen mogen we stiekem al een beetje uit gaan kijken naar het voorjaar. Meer zon, langere dagen en warmere temperaturen. En….een nieuw modeseizoen! Ik kan niet wachten en daarom geef ik je vandaag alvast een kijkje in dé jurken trends voor aankomend voorjaar.

En mocht je net als ik niet kunnen wachten, dan de jurken nu ook alvast shoppen :)) Enjoy!

 

 

 

 

 

#1 SPORTY SPICE

Een sportief model mag dit voorjaar niet ontbreken in je garderobe. Ga voor een recht model en combineer met een fijn sneakertje en een sportieve tas. Fashionable meets comfy dit seizoen!

 

 

 

 

 

#2 EEN STREEPJE VOOR HEBBEN

Ruiten zijn uit en strepen zijn helemaal in. Verticaal of horizontaal en smal of juist breed. Stripes are here to stay! Perfect voor iedere stijl en ieder figuur. Denk je dat strepen je breder maken? Ga voor een smalle streep en je creëert het tegenoverstelde.

 

 

 

 

 

#3 BLOEMENPRACHT

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. We kunnen er komend seizoen niet omheen. En net zoals met streepjes is er ook een bloemenmotief geschikt voor ieder figuur en elke smaak. Love!

 

 

 

 

 

#4 BIJZONDERE MOUWEN

De mouwen staan in de spotlights! Mouwen met ruches, strikken en klokmouwen, dit is één van de grootste en meest opvallende trends van ss 2017. En ik hou ervan!
Zo wordt ieder jurkje een bijzonder exemplaar!

 

 

 

 

 

#5 KAN(T) HET NOG WEL

Een trend die we vorig jaar al veel zagen en welke nu vrolijk de zomer in gaat is kant. Kanten jurken zijn niet alleen vrouwelijk en sexy maar ook ontzettend rock ’n roll. Zeker wanneer je een mooi exemplaar combineert met stoere bikerboots. Favoriet!

En ben je al op zoek naar een geheel nieuwe voorjaarsgarderobe? Bekijk alle damesmode items in mijn favoriete shop De Bijenkorf.

Liefs,
-♥-
Chris