Mijn 5 tips voor een onvergetelijke Valentijnsdag

valentijnsdag 2018

VALENTIJNSDAG

Woensdag 14 februari, Valentijnsdag. De dag waarop we de liefde vieren. De liefde voor je partner, familie, vrienden en voor jezelf. De dag dat er duizenden kaarten worden verstuurd van stille aanbidders en ook heel veel bossen bloemen worden weggegeven.
En ondanks het feit dat Sander en ik elkaar op Valentijnsdag geen kaart, cadeautje of bloemen geven heeft deze dag toch altijd iets speciaals voor mij. Een lief appje, een extra telefoontje of die ene knipoog….ja op deze dag doe je dat net wat vaker dan op een normale dag.

MIJN TIPS

Wil jij van deze dag nu wel iets heel bijzonders maken, lees dan even verder. Ik geef jou mijn top 5 voor een originele en onvergetelijke Valentine’s Day!

  • Ga voor een handgeschreven kaart. Ja ook ik weet hoe makkelijk het is om tegenwoordig via het internet een kaart te bestellen. Maar voor deze dag ga je even naar de winkel, koop je een kaart en schrijf je hem zelf. Zo veel persoonlijker en zoveel leuker om te krijgen. Stuur hem niet op maar zet deze op tafel of leg deze op het kussen van je partner <3

 

  • Op zoek naar een origineel cadeau? Vereeuwig jouw liefdesverklaring met een Sound Wave. Spreek een paar lieve woorden in die worden vertaald naar een sound wave in een mooi printje. Hoe cool is deze aan de wand?

 

  • Koop een mooi horloge en stel hem in op de datum dat jullie elkaar hebben ontmoet. Dit vind ik een super origineel cadeau voor een man. Seiko Prospex heeft hele stoere horloges waarvan hij nog jaren van kan genieten (net als van jou ;)) Heb je niet zo’n groot budget? Gebruik dan zijn oude horloge (die je oppimpt met een nieuwe Seiko horlogeband)

 

  • Ga brunchen in een…grot! In Zuid-Limburg wordt elke zondagmiddag een heerlijke brunch geserveerd in een mergelgrot. Romantisch!

 

  • Verras je partner met een citytrip. Dit is mijn grote favoriet. Samen weg betekent ook samen ervaringen en avonturen beleven dit is wat mij betreft onbetaalbaar. Tips voor top steden? Berlijn, Rome of Milaan.

 

Liefs, Chris

Picture credits: Sincerely Jules