My Joolz

My Joolz 1

Het eerste waar ik tijdens mijn zwangerschap naar op zoek ging was de kinderwagen. Ik wilde niet alleen de beste voor Milan maar ook de mooiste en uiteraard degene welke het meest fashionable is. De keuze voor een merk was al snel gemaakt want Joolz had ik al vaak voorbij zien komen en is nooit uit mijn gedachten gegaan.
Joolz heeft een aantal types waar je uit kunt kiezen en om het mezelf nog wat moeilijker te maken besloot ik te gaan voor de Joolz Tailor. Bij dit type Joolz kun je namelijk kiezen uit drie kleuren en de accessoires helemaal aanpassen zoals je zelf wilt.
Voor de wielen, de duw- en veiligheidsbeugel en alle kleine accessoires heb je verschillende opties. Helemaal leuk want zo ziet je niet snel iemand voorbij lopen met precies dezelfde kinderwagen. En daar houd ik van 😉
Ik koos voor een grijze Joolz met zwarte accessoires. Ik dacht dat past goed bij alle outfits (en die van mijn vriend :)) en is vooral erg stoer. 

Omdat je zoveel dezelfde kinderwagens ziet (hoe kan het ook anders met al die kids :)) vind ik het leuk dat mijn kinderwagen iets persoonlijks en unieks heeft. Maar met iets persoonlijks kwam ik niet veel verder dan een stoere leren luiertas. Tot voor kort, want Joolz heeft iets ontworpen waardoor jouw kinderwagen nu wel die persoonlijke touch krijgt; My Joolz.

Op de veiligheidsbeugel kun je nu een tekst laten plaatsen. Bijvoorbeeld de naam van je kindje, maar ook een toffe tekst, initialen of geboortedatum. Deze tekst wordt in het leer gelaserd waardoor het altijd mooi blijft en het lijkt alsof het nooit anders is geweest.
Je hebt keuze uit 16 kleuren en de beugel is net als de huidige veiligheidsbeugel in leer. Wanneer je al een Joolz kinderwagen hebt is dit geen probleem. My Joolz is namelijk beschikbaar voor de Joolz Day, Earth, Studio, Quadro, Sense, Tailor en Geo collectie.
Vanaf nu is het dan ook écht Milan’s wagen. En zoals je ziet laat hij met zijn handjes graag weten dat hij van hem is :))

My Joolz is online te bestellen en kost eur 40. Voor meer info en om te bestellen klik hier.

Love,
-♥-
Chris

My-Joolz-3

My Joolz 2