Nieuw huis Nieuw interieur

interieur-inspiratie-collage

 

Met een nieuwe woning in het vooruitzicht is het niet alleen meer mode dat me dagelijks bezig houd. En ondanks dat het nog wel even een jaartje of wat gaat duren ben ik wel al steeds wat inspiratie op aan het doen voor de inrichting van ons nieuwe huisje.
Met een beetje googelen kwam ik terecht bij Desenio; een fantastische poster webshop uit Zweden waarbij fashion en interieur heel dicht bij elkaar komen.
Desenio heeft een heel groot aanbod aan posters en lijsten waarmee je iedere muur in je huis kunt omtoveren tot een waar kunstwerk.

Van mooie zwart wit posters met tekst tot prachtige fashion illustraties. Voor iedere kamer in je huis vind je wel passende posters. Ik vind vooral de fashion posters en die voor in de keuken geweldig. Uniek en echte eyecatchers in de ruimte.
Bij iedere poster is er een bijpassende lijst. Zo zijn er basic zwarte en houten lijsten, maar ook hippe lijsten in zilver, goud en brons.

Met deze posters geef je je interieur meteen een upgrade en het fijne is dat de posters die je in deze webshop vindt niet een enorm prijskaartje hebben.
Ook is er een NL website en wordt alles uiteraard naar Nederland verstuurd. Er zijn zelfs al posters vanaf 3 euro!

Ik heb alvast wat inspiratie opgedaan voor mijn nieuwe huis en zodra de sleutel overhandigd wordt plaats ik mijn bestelling :)) Ik laat je graag mijn favorieten zien…

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

interieur-inspiratie-4

interieur-inspiratie-3

interieur-inspiratie-2

interieur-inspiratie-1

 

WWW.DESENIO.NL