Stylist Diary #9

EEN NIEUWE DIARY; ONLINE STYLING, SPORTEN & KIDS

Omdat vorige week nu niet bepaald een wilde week te noemen was, heb ik een weekje Stylist Diary overgeslagen. Ik was vooral veel thuis aan het werk en had weinig meegemaakt. Tja, die weken heb je er ook bij. Dat herken je vast wel ;))

Maar…deze week ben ik terug! Dus let’s start the week…

VRIJDAG 01/03

We beginnen met een vrije dag. Vrije dag qua werk bedoel ik.
De vrijdag begint met Milan naar school brengen en door te gaan naar de sportschool. Ik zit weer in de ‘sport flow’ want het lukt me aardig om 2 a 3 keer per week mijn ass naar de sportschool te verplaatsen.
Na een uurtje sporten fiets ik terug, over de Erasmusbrug. Ja ik vind het ook een mooie brug (en vooral het uitzicht over de stad is waanzinnig), maar hem op fietsen is een ander verhaal. Ik hoop ooit nog te kunnen zeggen dat ik met weinig moeite (en tegenzin) die brug op fiets. Wie weet na een paar maanden sporten het me beter af gaat.

Op vrijdag ga ik na het sporten als een malle door het huis; wassen, schoonmaken en strijken. Daarna spring ik snel onder de douche en sta ik om 14 uur op het schoolplein om die kleine aap op te halen.
De middag besteden we samen; we rijden door de wasstraat, gaan even naar de winkels en kijken thuis een filmpje. Als Milan in bed ligt bestellen we samen sushi. Uiteraard veel te veel, want met sushi zijn mijn ogen altijd groter dan mijn maag.

 

 

ZATERDAG 02/03

We zijn vroeg up and running want hebben om 10 uur de verjaardag van ons nichtje. Ik neem een extra kop koffie om wakker te worden en een groot stuk appeltaart omdat ik daar zin in heb.
‘s Middags komt een vriendje van Milan spelen en blijft logeren. Zijn eerste logeerpartij, kleine jongens worden groot <3
De nacht verloopt redelijk onrustig, maar hierop hadden we ons voorbereid. Milan uiteindelijk in ons bed genomen en nog een paar uurtjes doorgeslapen.

 

Birthday girl <3

ZONDAG 03/03

De logee is een uitslaper en hierdoor besluit Milan, wonder boven wonder, om ook in zijn (lees: ons) bed te blijven liggen.
We ontbijten om half 9, wat echt uniek is in het weekend. We maken croissants en ik neem nog maar een extra bakkie koffie om de taaie nacht te overleven.

 

Einde van de ochtend gaan Sander en Milan naar Zwolle, naar mijn schoonouders, en blijf ik thuis. Heerlijk een middagje alleen. Tijd voor mezelf en het huis. Zowel mijn garderobekast als mijn huis moeten eraan geloven en worden lekker opgeruimd. Ik lees nog een magazine en bekijk voor de 100e keer de Stories op Instagram.

En natuurlijk krijg ik vanuit Zwolle de nodige foto’s doorgestuurd, love jullie!

 

Je lievelingslunch; een tosti zonder ketchup

 

Samen met oma Jenga spelen

 

MAANDAG 04/03

De nieuwe week begint opnieuw in de sportschool. Ik werk trouwens met een fitness schema, die ik met behulp van YouTube en fitness sites heb gemaakt. Op maandag train ik altijd mijn benen, billen en buik en op woensdag en vrijdag ga ik boksen.

Na het sporten snel door naar huis want de agenda staat vandaag vol met styling opdrachten. Online styling doe ik voor Zalon, van Zalando. In maart is iedereen (I know ;)) toe aan het voorjaar en een nieuwe of een upgrade van de voorjaarsgarderobe. Dus dat betekent veel nieuwe klanten en vaste klanten die ik mag voorzien van toffe outfits.

De blogs en overige opdrachten worden tijdens zo’n drukke maand even op de tweede plaats gezet. Tenzij ik een grote of belangrijke opdracht tussen door krijg, dan gaat deze voor.
Mijn dagen zijn dan ook voornamelijk gevuld achter de laptop en niet alleen overdag maar ook ‘s avonds. Maar geen geklaag want ik vind het super leuk om te doen.
Nu veel klanten stylen betekent ook dat ik in september een paar weken vrij kan nemen voor vakantie. Waarschijnlijk wordt het Bali maar daarover later meer…

 

 

En trouwens, over belangrijke en leuke blog opdrachten gesproken. Vandaag mocht ik wel een heel mooi vloerkleed ontvangen in samenwerking met Sukhi.nl. Hierover volgt later deze maand een blogpost. Hij ligt al wel vast te shinen in de slaapkamer.
Hier alvast een sneek peek….

 

 

DINSDAG 05/03

Op dinsdagen is mijn werkdag tot 14 uur. Dan haal ik Milan op van school en gaat mijn laptop dicht.
‘s Middags gaan we samen even naar het winkelcentrum. Hij is geen fan van winkelen en vindt één winkel in gaan vaak al genoeg. Dus ik beperk het tot de Hema waar ik wat moet ruilen, en de Douglas. Die laatste voor een nieuwe creme en mascara. In totaal ben ik 10 minuten in de Douglas en presteert Milan het om 5 keer te ontsnappen. Gelukkig vind ik hem altijd weer, maar relaxt is anders haha.

`s Avonds scroll ik door Instagram en kom ik dit tegen. Wat een mooie sieraden! Loooove it! De hele collectie kun je bekijken en bestellen op Etsy.com. No spon, te mooi om niet te delen! Even zoeken op FlowerPowerdesignNL.

 

 

WOENSDAG 06-03

Jawel ik bevind me weer in de sportschool! Lekker even een uurtje boksen. Jaren geleden deed ik dit 2 a 3 keer per week maar na Milan heb ik het nooit meer echt opgepakt. Nu m´n sportschool deze groepslessen heeft ben ik weer begonnen. En na een uur ben je echt KAPOT kan ik je vertellen. Je wilt vooral huilen, althans dat heb ik. Maar daarna is het gevoel fantastisch en wil je de volgende keer weer.

 

 

Na het sporten werk ik thuis en gaat ´s avonds ook nog even de laptop aan. Life of a blogger….

DONDERDAG 07-03

Op donderdag schrijf ik altijd de Diary. Lekker last minute maar dan zit alles nog wel fresh in mijn hoofd.
Naast wat opdrachten doen en het schrijven van deze blog, heb ik vanmiddag een afspraak op school. Een kennismakingsgesprek en de evualatie van zijn eerste maanden op school.
Ik vind het best wel een beetje spannend. Ik hoop vooral dat Milan zichzelf is en kan zijn op school, dat hij zich kan uiten en het naar z´n zin heeft. Dat leren komt vanzelf.
Als je het mij vraagt is dat leren niet eens het belangrijkste. Juist de ontwikkeling van jezelf, het samenwerken met anderen en het gevoel voor eigenwaarde staan bij mij bovenaan. Dat leren komt vanzelf wel…of niet en dan kom je ook nog goed terecht. Kijk maar naar mij ;))

Vanaf morgen is het trouwens even #momlife. Sander gaat een weekend op wintersport met z’n nieuwe werk en ik ben dus samen met Milan.
Zoals je misschien al wel weet, ben ik niet zo van het plannen. Voor het weekend heb ik dan ook nog geen planning gemaakt. We gaan in ieder geval even lekker lachen en genieten samen!

En speciaal voor de oma’s (omdat ik weet dat jullie ook lezen) nog even een stoere pica van Milan. Zoals je ziet is het nu al een model haha.

 

 

Ik wens je een heel fijn weekend en tot volgende week!

 

Liefs,
Chris