Nieuwe warme winter knits

Reinders-knitwear

 

Nog voor de Spotted by Chris online gaat deze week kon ik je deze heerlijke knits niet onthouden. Deze zijn namelijk zo comfy dat je ze direct aan je garderobe wilt toevoegen (en nog in alle kleuren ook).
Winters, warm, stylish en heel veelzijdig. Draag ze als een tuniek over een jegging of super skinny jeans of draag hem off shoulder (mijn favoriet) op een leren broekje of op een destroyed jeans.

Deze knits zijn overigens van het merk Reinders. Dit label is opgericht door de Nederlandse tweelingzussen Julie en Marie Reinders. Ze zijn pas 20 jaar oud maar hun kleding is nu al te koop op 80 plekken in Nederland. De wintercollectie bestaat o.a. uit deze fijne knits (in een kort en lang model), heerlijke oversized vesten (waarin je echt wilt leven deze winter) en dé “Coco dress”. Een gebreide jurk met grote coltrui welke hoog bovenaan mijn wishlist staat.

Deze fashionable items shop je overigens bij Winkelstraat.nl. Eén van mijn favoriete webshops want naast Reinders is hier zoveel moois te koop. Er zijn meer dan 400 luxe merken online en de verzending is in Nederland en België altijd gratis.

Het valt mij op dat iedere keer dat ik op deze website kom er altijd wel iets in mijn winkelmandje beland….

Love,
-♥-
Chris