The Investment Piece | Top met bretonse streep

Een onmisbaar kledingstuk in je garderobe, op verschillende manieren draagbaar, tijdloos en daarom een item waarin je wilt investeren:
The investment piece’. 

Het shirt met de bretonse streep is eigenlijk in alle jaren een echte basic geworden. Hiermee creeër je al snel die Franse ‘je ne sais quoi” look.
Een super item om te combineren in de zomer op een lichte (boyfriend) jeans met sleehakken en een losse knot. Maar in de winter is dit item eigenlijk nog meer mijn favoriet. Want juist door gebruik te maken van laagjes wordt deze top met het beroemde Franse streepje extra leuk.

3 manieren hoe je de bretonse streep deze winter draagt:

  • Stoer: in combinatie met een ripped jeans en motorlaarsjes. Met een out-of-bed haarlook en een vleugje make-up voor de finishing touch. Zowel mooi in combinatie met een leren jasje als met een oversized wollen jas.
  • Business wise: in combinatie met een (leren) kokerrok en pumps of enkellaarsjes wordt elke werkdag een feestje. Laat je haar los hangen zodat het geheel niet te tuttig wordt of ga voor een knallende lipstick.
  • Anders: in combinatie met een leren broek en (lage) sneakers.  Tof met een blazer in donkerblauw of army groen. Aandachtspuntje: de sneakers hoeven niet te clean te zijn. Ga juist voor een beetje contrast en draag een sneaker met een felle kleur en/of print.

Liefs,
-♥-
Chris