Stylist Diary #5

DE START VAN EEN NIEUWE FASE

Deze week is het dan zover…Milan gaat naar de basisschool! En omdat dit best wel een bijzonder moment is blik ik nog even terug naar dezelfde maand, maar dan 3 jaar geleden.
Op deze foto was Milan net een jaar en waren we in Rome voor een citytrip. Als ik eraan terug denk lijkt het of het gisteren was maar het piepjonge koppie van Milan verraad alles (en ook wij zijn een paar jaartjes ouder geworden ;)).
Toen had ik nooit kunnen denken dat de tijd voorbij zou vliegen. Ik was net gestart met Styled by Chris en Milan ging pas een paar maanden naar de kinderopvang.
Op de foto zie ik vooral een happy couple en een heel mooi gezin. Nog steeds zijn we happy en is ons gezin er de afgelopen jaren alleen maar mooier en leuker op geworden.

Deze week staat geheel in het teken van een nieuwe fase. Voor Milan en voor ons. Ben je benieuwd hoe het afgelopen week is gegaan?

Little note; afgelopen weekend zat helemaal vol met verjaardagen. Van mijn broer, schoonzus, neefje, van Milan en van mezelf. Ik heb dan ook niets anders gedaan dan cadeautjes inpakken, taart eten, biertjes drinken, lachen en kletsen. Deze nieuwe week begint dan ook vanaf maandag….

MAANDAG 14/01

De wekker gaat en ik realiseer me dat ik vanaf vandaag echt niet meer kan snoozen…Milan gaat naar school! Ik doe een knot in mijn haar, spring onder de douche en doe een outfit aan waar ik niet te lang over na hoef te denken (meestal is dat een jeans met een trui).
Milan aankleden en daarna ontbijten. Tussen het ontbijten door maak ik me op, snij ik een appel en smeer ik de broodjes voor school.
Wanneer we bijna aangekomen zijn op het schoolplein kan ik het geloven dat ik gewoon 15 minuten te vroeg ben. Ik neem me voor om dit vaker op deze manier te doen.
Blijf nog even in de klas en ga daarna naar huis om aan de slag te gaan.
Milan stond wel een beetje met een zielig koppie te zwaaien bij het raam. Bij de creche is het ook lange tijd zo gegaan en ik besef met des te meer dat het nu opnieuw een nieuwe fase is. Het wordt vanzelf leuk Milan, echt.

Weer thuis start ik mijn laptop op, maak tussendoor en kopje koffie en ga aan de slag. Met een nieuwe agenda en nieuwe frisse ideeen.Wat meteen resulteert in een nieuwe blog, die gisteren online kwam.

Om twee uur sta ik op het schoolplein en komt Milan met een grote glimlach uit de klas.

De middag besteden we samen met spelletjes doen en kijken we een film. Ik begin het regenachtige weer van de afgelopen weken een beetje zat te raken en merk dat ik steeds minder zin heb om in dit weer ook maar iets te gaan doen.

DINSDAG 15/01

Sander brengt Milan naar school en ik start op in mijn joggingbroek en oversized hoodie. Ga wel meteen aan de slag want heb een hoop op de planning staan. Op maandag en dinsdag werk ik aan Zalon en ook vandaag is mijn agenda volgeboekt met klanten. Top!

Ik probeer wat vooruit te werken want morgen wil ik graag even de stad in om te shoppen. Mijn verjaardagsgeld en cadeaubonnen verbrassen, in de sale.

WOENSDAG 16/01

Deze ochtend gaat iets minder flexibel. Ik stap te laat mijn bed uit en kom hierdoor meteen al in tijdsnood. Als een malle kleed ik Milan aan, smeer ik een boterham en zorg ik dat zijn rugzak is gevuld met lunch en drinken. Ik kijk op de klok en zie dat ik nog precies 15 minuten heb voordat we de deur uit moeten stappen.
Het is of ontbijten en zonder make-up de deur uit, of geen ontbijt maar wel opgemaakt zijn. Ik kies voor het laatste en we zijn nog net op tijd op school.
Milan gaat vandaag ook voor het eerst naar de BSO. Hij wordt om 14 uur opgehaald van school en wij halen hem dan einde van de dag daar op.

Om 9 uur heb ik de jaarlijkse afspraak voor een longfunctieonderzoek. Vanwege mijn astma wordt dit jaarlijks gecheckt.
Na de afspraak thuis toch nog maar even een ontbijtje naar binnen gewerkt en hup door naar de sportschool. Uurtje trainen, thuis douchen en nog even wat werken. Ondanks dat het allemaal niet af is, besluit ik alsnog de stad in te gaan.

Vlak voordat ik wegga worden er nog drie paar schoenen bezorgd. “Die jongen van de PostNL zal wel denken dat ik een geldboom heb staan”, gaat er door m’n gedachten .
Nu weet hij niet dat een hele hoop van deze pakketjes voor mijn blog zijn bedoeld. Ik werk veel samen met bedrijven of merken waarvan ik vaak kleding leen en daarmee blogs maak. Daarnaast krijg ik ook items om te gebruiken in een blog.

SHOPPEN SHOPPEN SHOPPEN

Als ik in de stad ben bedenk ik me weer waarom ik dit niet iedere week meer doe. Winkels en nieuwe collecties bekijken, sets maken, inspiratie op doen. Nu tijdens de sale is dit net even anders en werkt het niet echt om tijdens het shoppen foto’s te maken (zonder dat er ongevraagd iemand op staat), maar ik plan meteen een paar uur per week in mijn agenda.
In de stad en winkels kom ik ook altijd weer op nieuwe ideeen voor het schrijven van blogs en het stylen van outfits.

Ik shop me een ongeluk en kom met drie goed gevulde tassen terug. Sportkleding (want dat motiveert zo lekker in een nieuwe outfit), een sporttas, een witte jeans, hoodie, sweater en zo’n broek met van die zwart wit ruitjes die je nu heel veel ziet (pied de poule). En…ik heb gewoon nog geld over. Moet niet gekker worden.

Nu al zin om de items in gestylde looks aan je te laten zien!

Milan had vandaag trouwens een iets mindere dag. Voor het eerst naar de BSO is uiteraard ook weer wennen. Ben benieuwd hoe hij het morgen vindt…

Als hij op bed ligt gaat de laptop aan en werk ik tot 22.30 uur. Even wat inhalen van vanmiddag ;)) En ondanks ik er eigenlijk helemaal geen zin in heb vind ik het tegelijkertijd heerlijk om zo mijn eigen tijd in te kunnen delen.

DONDERDAG 17/01

In de stromende regen rennen Milan en ik de school in en opnieuw ben ik weer op tijd. Ik vraag me af wanneer dat lintje komt voor al dat op tijd komen haha.

Daarna werk ik thuis. Ik schrijf wat teksten, maak blogs, werk de administratie bij en style opnieuw wat klanten. Voor het weekend plan ik twee outfit shoots in die volgende week online zullen komen.

Tijdens het schrijven van deze post is Milan op de BSO. Sander haalt hem vandaag op en ik werk vanavond in de tapasbar. Vind het best wel een beetje jammer dat ik hem niet ga ophalen. Ben onwijs benieuwd hoe het vandaag is gegaan…

En dan nog even dit…omdat aankomend weekend de fotoshoots gepland staan ben ik benieuwd wat jij leuk zou vinden om terug te zien in mijn outfits? Zijn er bepaalde items of trends die je bijvoorbeeld gestyled wilt zien of misschien een how to wear op verschillende manieren? Let me know!

 

Liefs, Chris

 

 

1 Comment

  • Leuke diary weer! Spannend he zo’n kleintje naar school… helemaal met de BSO erna! Hopelijk went Milan snel.
    Leuk dat je weer fotoshoots gaat doen. Het maakt mij eigenlijk niet zo veel uit wat ik te zien krijg maar de ‘how to wear’ op verschillende manieren lijkt me geen slecht idee! Ben benieuwd! Alvast heel veel plezier. Het zonnetje gaat flink schijnen van het weekend.

    Lieve groet,
    Marjolijn.

Comments are closed.