Shopping Tip! | The Closet Sale

the closet sale

EEN GARDEROBEKAST VOL KLEDING

Iedere vrouw heeft een kast vol kleding maar slechts een paar kledingstukken die ze veel draagt. Jij hebt ook zeker één of meerdere items die je nog nooit hebt gedragen (soms zelfs met het prijskaartje er nog aan!) doordat het toch “net niet je stijl” was of de maat uiteindelijk niet de juiste bleek te zijn. Deze kleding kun je natuurlijk jaren in je gaderobekast laten hangen, er af en toe naar kijken en vervolgens besluiten het opnieuw niet aan te trekken.
Of….je biedt het aan op The Closet Sale!

The Closet Sale is een webshop met de allermooiste (merk)kleding die niet van nieuw te onderscheiden is. Zorgvuldig en met liefde geselecteerd door twee leuke en enthousiaste meiden; Loek en Youn.
In de webshop vind je niet alleen kleding maar ook accessoires zoals mooie tassen en schoenen. Geselecteerd uit de garderobekasten van de leukste vrouwen. En allemaal met een heel fijn prijskaartje.

THE CLOSET SALE

Via mijn blog krijg ik dagelijks veel aanvragen voor samenwerkingen. En ik denk dat ik zo’n 80 procent van deze aanvragen afwijs. Dit omdat het merk, de collectie of het bedrijf niet goed genoeg past bij mijn blog en/of mijn stijl.
Een tijdje geleden kwam ik in contact met Loek en Youn van The Closet Sale. Na het lezen van de mail en het bekijken van de website was ik meteen enthousiast. Een webshop waar je toffe (voornamelijk merkkleding) kunt shoppen voor een fractie van de originele prijs!
En zo ontstond een mooie samenwerking; een deel van mijn garderobe wordt nu aangeboden door The Closet Sale.
Mijn Closet Sale bestaat uit een combinatie van kleding, accessoires en schoenen. Trendy en echt als nieuw!
Naast mijn “closet” vind je ook items uit de garderobe van Renee Vervoorn en er volgt binnenkort meer….

Ik zou zeggen; neem even een kijkje. Ik weet zeker dat je net zo enthousiast gaat worden van de collectie als ik. Een paar van mijn favorieten? De blazer met ruit van Burberry’s, het jurkje met panterprint van Second Female, de destroyed jeans van Twin-Set en het toffe pak van Airfield…

 

Liefs, Chris

PS: Heb jij nu ook veel merkkleding in je kast die je niet of nauwelijks hebt gedragen en een tweede leven wilt geven? Neem dan contact op met Loek of Youn via het contactformulier op de site.

 

 

In samenwerking met The Closet Sale