Shopping Tip

 

Het is bijna zover; een nieuw jaar met waarschijnlijk weer veel goede voornemens. En naast de “standaard” goede voornemens zoals meer sporten, gezonder eten en stoppen met roken kan een goed voornemen ook zijn; minder miskopen doen.
Want miskopen, daar worden we nou niet zo heel erg blij van. En wanneer je een man hebt die zelf shopt kunnen deze miskopen ook nog eens leiden tot een hoop vreemde blikken en stiltes bij jou wanneer hij zich weer in een creatie heeft gehesen waarvan jij vindt dat dit toch echt niet meer kan.

Maar ladies er is hoop. Zo spotte ik deze heren webshop; Adam Brandstore. Misschien ken je Adam al van de winkels (er zijn er namelijk 46 in Nederland). Zo niet, dan is het de moeite waard om even een kijkje te nemen in de online shop. 
Want naast mooie merken zoals Hugo Boss, Arma en Tommy Hilfiger is de kans klein dat je man hier een miskoop gaat doen. Het fijne aan deze shop is namelijk dat alle kleding op modellen wordt getoond.
Dit mis ik vaak bij online shops met als gevolg dat je iets hebt besteld en dat de pasvorm en de fit er thuis toch heel anders uit zien dan dat je had verwacht.

En we weten ook dat de meeste mannen niet houden van veel verschillende winkels. Het liefst slagen ze voor hun gehele garderobe in dezelfde winkel. Ook dat is geen probleem bij Adam. Of je nu komt shoppen voor een overhemd (die ga je hier zeker vinden) of voor een compleet nieuwe outfit.

Check it out!

Liefs,
-♥-
Chris