Interieur inspiratie | Spiegels

SPIEGEL SPIEGEL AAN DE WAND…

Een spiegel in je interieur is multifunctioneel. Niet alleen handig om een blik in te werpen voordat je de deur uit gaat, maar hij zorgt ook voor ruimte en gezelligheid in je interieur.
Een spiegel kan een ruimte optisch groter of breder doen lijken. Handig dus wanneer je niet zo’n grote woonkamer hebt. En met een spiegel kun je ook meer licht op een bepaalde plek laten vallen. Dit kan vooral handig zijn wanneer er op een bepaalde plek niet zoveel lichtinval is, bijvoorbeeld in een hal of gang.

Behalve deze functionele eigenschappen vind ik spiegels in een interieur vooral erg mooi. Ze staan prachtig aan de muur in combinatie met fotolijstjes of naast een schilderij maar zijn ook super mooi als eyecatcher.

Wanneer je een bepaalde plek in je interieur wilt laten opvallen is een spiegel perfect geschikt. Met een spiegel trek je een bepaald object namelijk naar de voorgrond.

Spiegels zijn er in honderden afmetingen, vormen en kleuren. Of je nu gaat voor een Scandinavisch design of een barok spiegel, dit item is echt onmisbaar als finishing touch in je interieur.

 

TIPS:

 

  • Wil je een kleine ruimte groter laten lijken? Ga dan voor een zo groot mogelijke spiegel. De spiegel zal extra diepte geven en niet overheersen in de ruimte (ondanks de grootte)

 

  • Plaats je spiegel zo dat je er iets moois in ziet. Bijvoorbeeld een raam met een mooi uitzicht, een foto of een lamp

 

Liefs,
-♥-
Chris