Spotted by Chris #34

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

Spotted-by-Chris-Sissy-Boy

 

Accessoires voor in huis zijn altijd fijn. Ik ben zelf een grote fan van bronzen accessoires en deze manden en boxes van Sissy Boy zijn écht te mooi (en nu ook nog eens in de sale!)
www.sissyboy.com

 

Spotted-by-Chris-Ellis-Faas-concealer

 

Deze concealer is nóg beter dan de YSL Touche Eclat (ja echt waar!). Hij is voor alle zware ochtenden na een flinke avond doorhalen en het is jouw vriend voordat je een selfie plaatst op Instagram ;))
ELLIS FAAS concealer

 

 

Spotted-by-Chris-Less

Nu ik ouder wordt snap ik steeds beter het principe less is more. En in het geval van mode is dit absoluut mijn motto. Dit nieuwe Nederlandse merk “Less” heeft mooie, kwalitatieve basics welke tijdloos zijn en waar ik helemaal blij van word.
Dit merk is online te koop bij Men at Work. Klik hier om de hele collectie te bekijken.

 

 

Spotted-by-Chris-Jet-&-Nel

 

 

 

 

Jet & Nel is een online shop met een fysieke winkel in Rotterdam. Je vindt de shop in een heerlijk Italiaans restaurant waar je voor of na het shoppen dus ook kunt genieten van een goede cappuccino of een goed glas wijn. Jet & Nel staat voor fashion & art en is een shop voor dames en kids. Origineel en eigenzinnig.
Mooie items om lang van te genieten, kleine collecties en in een kleine oplage gemaakt. Je hebt dus altijd iets unieks!
www.jetennel.com

 

 

Spotted-by-Chris-SuzyB

 

 

Wanneer deze geweldige kussens voor Stokke al verkrijgbaar waren toen ik zwanger was had ik er zeker één aangeschaft! Want die standaard (lees: saaie) kussens van Stokke zijn niet alleen enorm duur maar ook helemaal niet bijzonder. Hoe cool is dit kussen in zwart wit met stoere kruisjes voor jouw bink of girl?
Je kunt deze online kopen bij SuzyB.nu

 

 

Spotted-by-Chris-Hugo

 

 

Het voorjaar kan wat mij betreft niet snel genoeg beginnen! Deze frisse prosecco geeft je het ultieme zomergevoel!
Tip: doe zelf wat muntblaadjes en een schijfje limoen in een wijnglas voor een frisse bite en fabulous uitstraling.
Scavi & Ray Hugo

Met dit heerlijke drankje sluit ik mijn Spotted by Chris voor deze week af! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot volgende week! Fijn weekend!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

1 Comment

  • Ah dat drankje is enorm lekker!! En die mandjes van Sissy Boy zijn heel tof.

Comments are closed.