Spotted by Chris #43

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Free-a-Girl

 

Ik begin deze Spotted by Chris met een serieus onderwerp; Free a Girl. Dit is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden.
De afgelopen 7 jaar heeft de stichting meer dan 3.500 meisjes uit bordelen in Azië bevrijd.
Van woensdag 18 tot en met zondag 22 mei komen in restaurants door heel Nederland hokjes van 1 bij 2 meter te staan. Deze hokjes staan symbool voor de bordeelhokjes in India, waar meisjes worden vastgehouden en gedwongen tot prostitutie.
Deelnemers van Lock me Up – Free a Girl laten zich 12 uur lang opsluiten in zo’n hokje, om de problematiek zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen. Daarbij laten ze zich sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting. Met de opbrengst kan Free a Girl haar bevrijdingsteam blijven financieren en uitbreiden om nog meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te halen.
Jij kan ook een bijdrage leveren aan deze actie. Ga naar lockmeup.nl en sponsor een deelnemer of restaurant of geef je bijdrage persoonlijk aan de deelnemer in het restaurant waar hij 12 uur in het hokje zit opgesloten. Al voor eur 50 kan er een meisje uit de prositutie worden bevrijdt!
www.freeagirl.nl
www.lockmeup.nl

 

 

Spotted-by-Chris-Adidas-sneakers

 

Sneakers met klittenband worden dé grote trend van deze zomer. Heb jij ze al?! Ik vond deze van Stan Smith en ben toch wel een beetje verliefd <3
Stan Smith sneakers

 

 

Spotted-by-Chris-jeans-G-Star

 

Op deze afbeelding kun je goed zien hoe tof de sneakers zijn in combinatie met deze coole broek van G-Star….
Jeans met ritsen G-Star

 

 

Spotted-by-Chris-Sostrene-Grene

 

Nieuwe coole winkel gespot in het centrum van Rotterdam; Søstrene Grenes. Deze Deense winkelketen is al heel populair in eigen land en wij kunnen er nu ook gaan shoppen. Je vind hier heel veel leuke dingen voor in huis, op kantoor, als cadeau en voor de kids. Het assortiment wisselt wekelijks en je vindt hier dan ook iedere keer wel weer iets bijzonders.
Søstrene Grenes, Hoogstraat Rotterdam

 

 

Spotted-by-Chris-maxi-dress

 

Een mooie lentedag kan niet zonder een coole maxi dress! Heerlijk comfy met een sneaker en hij wordt beachwear met een sandaaltje.
Maxi dress Selected Femme

 

 

Spotted-by-Chris-Melting-Pot-Stories

 

Dit is by far de beste fotografe die ik ken. Bekijk de website en je begrijpt meteen wat ik bedoel. Ze zit altijd ín het moment en kan de meest prachtige plaatjes schieten en verhalen vertellen. Voor een speciale gelegenheid is dit echt een aanrader!
Because everything comes together, as a melting pot.
Melting Pot Stories

Dit waren mijn spotted items van deze week! Ik ben benieuwd wat je ervan vond! Ik wens je een heel fijn, happy en liefdevol weekend!

Liefs,
-♥-
Chris