Spotted by Chris #55

Spotted-by-Chris-collage

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Zomercarnaval

Ben je aankomend weekend in Rotterdam? Dan val je met je neus in de boter, want….het is Zomercarnaval!! Mooie mensen, dansjes, drankjes en heerlijke hapjes een heel weekend lang.
Check voor alle info deze website: www.rotterdamunlimited.com/zomercarnaval

 

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-denim-jack

Een jasje die je werkelijk overal mee kunt combineren? Natuurlijk heb ik het dan over een denim jack! Deze lange variant is net een tikkie stoerder, I love it!
Denim jack, Zara

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Reebok-sneakers

Toffe nieuwe Reebok sneakers gespot online!
Sneakers Reebok, via Zalando

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-NIKKIE

Jawel de najaarscollectie begint al een beetje binnen te komen en dan kom je ook al nieuwe toffe items tegen, waaronder deze jurk van NIKKIE.
Jurk NIKKIE via Wehkamp

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-3-graefjes

Op zoek naar de zoete verleiding? Dan zit je bij De Drie Graefjes in Amsterdam helemaal goed. Deze American Bakery en luchroom heeft heerlijke hapjes en is een fantastische plek om te lunchen.
De Drie Graefjes, Rokin 128-130, Amsterdam

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-MilestoneMilestone kaarten kennen we allemaal wel. Leuk tijdens je zwangerschap en in de eerste maanden dat je baby is geboren. Maar nu zijn deze kaarten er ook voor moms! Hoe cool is dit, en hoe echt ook :))
Milestone mums cards

Dit waren mijn Spotted items van deze week! Hoop dat je het leuk vond! Zie je maandag, geniet van je weekend <3

Liefs,
-♥-
Chris