Spotted by Chris #56

Spotted-by-Chris-collage

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-G-Star-jeans

Mijn favoriete jeansmerk komt eens in de zoveel tijd weer met een exemplaar die ik direct wil toevoegen aan mijn garderobe. Zoals deze Arc 3D boyfriend jeans. Love it!
G-Star Arc 3D boyfriend jeans

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-BergsteinMet het natte zomerweer in Nederland zijn goede regenlaarsjes een musthave voor je kids. Deze van Bergstein zijn old school en ook nog eens super fashionable!
Bergstein regenlaarsjes

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-de-gele-flamingo

Unieke items voor kids shop je online op deze webshop. De Gele Flamingo heeft een heel divers, continu wisseld assortiment van veel toffe maar vooral betaalbare accessoires, speelgoed en unieke musthaves.
Kijken dus!
www.degeleflamingo.com

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-jurkje-Goosecraft

Wowww! Tof jurkje voor een feestje gespot! En wat is het fijn dat je deze ook gewoon op dagen kunt dragen dat je geen feestje hebt. Want met een dikke panty of legging en stoere boots is dit een topper voor het najaar en de winter.
Goosecraft jurkje

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-armband-NoosaNOOSA is een merk dat alweer een tijdje meeloopt en die hele mooie sieraden maakt. Je kent ze vast wel van de armbanden en riemen met zogenaamde “chunks”.
Dit armbandje is nieuw. Mét chunk maar dan iets subtieler dan de grovere armbanden.
Cool in combinatie met een horloge of met meerdere armbanden.
NOOSA petite wrap dot print bracelet

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-sneakersFilling Pieces is een Nederlands merk die geweldige sneakers maakt. In samenwerking met Puma zijn nu deze beauties uit. Het prijskaartje moet je maar even vergeten, want dat zijn ze toch dubbel en dwars waard ;))
Filling Pieces X Puma Blaze of Glory

Dit waren mijn Spotted items van deze week. Hoop dat je het leuk vond! Fijn weekend en tot maandag!

Liefs,
-♥-
Chris