Interieur inspiratie | Voor een stijlvolle tuin en terras

 

Nu mijn nieuwe huis steeds een stapje dichterbij komt raak ik ook steeds meer in de mood om bezig te zijn met de inrichting van ons nieuwe stulpje.
In mijn hoofd is het interieur aan de binnenkant zo goed als clear, dus dat is dat zou je dan zeggen….Maar mode en interieur liggen nu eenmaal heel dicht bijelkaar en ik zal ik niet zijn wanneer ik (net als met styling) ook mijn interieur één geheel wil laten zijn. Zowel binnen als buiten en van binnen naar buiten. Kun je me nog volgen?
De zomer die steeds ook een stapje dichterbij komt zorgt voor interieur magazines en winkels vol met hippe tuinmeubelen. Hangstoelen, loungebanken, tafels, rieten tuinstoelen, hangmatten, ligstoelen en natuurlijk alle accessoires die ervoor zorgen dat je tuin een fantastische plek wordt om je thuis te voelen, te relaxen na een lange dag werken en op een zondagmorgen een heerlijke cappucino te drinken in de eerste zonnestralen van een warme lente- of zomerdag.

Stijlvolle tuin en terras

En omdat mijn blog nu eenmaal een verzameling is van leuke en trendy dingen op het gebied van fashion en lifestyle, geef ik je vandaag een kijkje in mijn toppers voor in de tuin. Gespot op het internet maar niet zo onbereikbaar als op Pinterest. Overigens mijn frustratie nummero uno wanneer het aankomt op inspiratie op doen. Je kent het vast wel; je ziet té gekke sneakers op Pinterest maar hebt geen bron of vermelding van een shop waar je deze kunt kopen.
Goed voor de portemonnee dat wel, maar niet zo voor mijn humeur ;))

Hierbij een aantal ideëen om ervoor te zorgen dat jouw tuin of terras je direct een vakantiegevoel gaat geven. Let op; gevaar voor het boeken van een one-way ticket naar een fantastische vakantiebestemming….

 

 

Scandinavisch, minimalistisch en hip. Deze stoelen zijn niet alleen een eyecatcher maar zitten ook nog eens super comfortabel. Een trendy schapenvachtje erin, wijntje erbij en genieten maar!

 

 

 

 

 

Een van de fijnste dingen aan het voorjaar en de zomer vind ik dat je buiten kunt eten. Lang tafelen schreeuwt om comfortabele rotan stoelen waarmee je ook nog eens een heel mooi en gezellig geheel creëert.

 

 

 

 

 

Rotan tuinstoelen zijn er niet alleen in de nostalgische bruine kleur maar ook in zwart. Een rieten tuinstoel samen met (opnieuw) een schapenvacht is een fantastische combinatie.
Zorgt voor een rustige en relaxte uitstraling in je tuin of op het terras, en wie wil dit nu niet?

 

What’s your favorite?

 

Liefs,
-♥-
Chris