How to Style | Kids rainwear

How-to-style-raincoats-1

Nu het najaar eraan zit te komen en we meer regen kunnen gaan verwachten ben ik alvast mijn zoektocht gestart naar een regenjasje voor Milan die perfect is voor een regenachtige dag maar die je ook kunt dragen als jas wanneer het niet regent.

Via de webshop van Olliewood.nl kwam ik bij het nieuwe Nederlandse merk GOSOAKY. Deze regenkleding, bedacht door 3 Amsterdamse moeders, is 100% water- en winddicht en is niet alleen praktisch maar ook nog eens super hip! 
In kleuren zoals donkerblauw en legergroen zijn deze unisex jasjes een lust voor het oog en makkelijk te combineren met alle outfits. Een echt mode-item dus, en laat ik daar nu net zo van houden ;))

De eerste collectie van GOSOAKY is begin van dit jaar uitgebracht. Die collectie had al geweldige regenjassen, broeken, capes, pakken en een rugzak voor kids van 1 t/m 14 jaar. Nu heeft dit merk een nieuwe collectie en ik ben vooral verliefd op de jasjes die zijn uitgebracht in een wat langere variant.
De prijzen variëren tussen € 39,95 en € 119,95 en je shopt dit coole merk dus online via Olliewood.nl. Naast GOSOAKY heeft deze (vernieuwde!) webshop onwijs veel meisjes-, baby-, en jongenskleding van vele bekende en mooie merken waaronder mijn lievelingsmerken Tumble ’n Dry, Z8, Scotch en Vingino. 

De moeite waard om even een kijkje te nemen dus :))

Liefs,
-♥-
Chris

 

How-to-style-raincoats-3

 

How-to-style-raincoats-2