Stylist diary #1

INFLUENCER

Toen ik nog een klein meisje was schreef ik dagelijks in een dagboek. Dit dagboek werd een verzameling van persoonlijke verhalen, quotes, herinneringen, gedichten en muziek.
Alles wat ik meemaakte kwam ik dit persoonlijke boek.

Ik vond het heerlijk om alle leuke dingen op te schrijven om later als herinnering terug te lezen, en alle minder leuke dingen van me af te schrijven.
En ik bleek er goed in, in dat schrijven. Want uiteindelijk heeft het mij gebracht tot waar ik nu ben.

Nu ben ik freelance schrijfster, waarbij ik het liefst schrijf over alles dat met mode te maken heeft. Want mode is mijn grote passie.
Naast mode vind ik het ook leuk je een kijkje te geven in mijn leven als stylist en influencer, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd.

Of ik mezelf een influencer voel? Nee totaal niet. Een inspirator dan? Ja dat wel. Ik probeer door mijn outfits en verhalen te laten zien dat je niet hoeft te doen wat iedereen doet maar dat je vooral moet uitgaan van jezelf, jouw persoonlijkheid en jouw persoonlijke stijl.

DAILY ROUTINE

Dus ik hoop dat dat me een beetje lukt en dat je, ondanks ik niet altijd consistent ben in het posten van een nieuwe blog of een nieuwe outfit, inspiratie haalt uit mijn stories en mijn blog.

Dat consistent plaatsen van blogs blijkt toch nog steeds wel een ding. Geloof me, ik maak elke dag gebruik van to-do lijstjes en heb een agenda die uitgebreider is dan van onze koningin, maar er blijken gewoon te weinig uren in een dag te zitten om alles steeds maar weer voor elkaar te boksen.

En dan hoor ik je denken; ‘maar wat doet die meid dan allemaal?’….en juist dat lijkt me nu zo leuk om met je te delen!
Zo kom ik dus weer terug op dat dagboek van vroeger, maar dan niet met pen geschreven en niet alleen voor mezelf. Vandaag de dag out in the open en gewoon getypt achter mijn laptop.

Vandaag dan ook de primeur van mijn allereerste diary.
Hierin lees je wat ik allemaal doe op een dag en hoe mijn week eruit ziet. Natuurlijk onder het genot van een nieuw outfitje, want ja je moet nog wel iets hebben om naar te kijken vind je niet?

Let’s go….

MAANDAG 10/12

Mijn wekker gaat ‘s ochtends meestal rond 06.45 uur. Maar vaak ben ik rond 6 uur al wakker vanwege ons nachtbrakertje (#killing).
De dag start altijd met een paar keer snoozen, want zonder snoozen geen vrolijke Chris. Om 07.15 uur sta ik met haast op en kan ik meteen achter de feiten aan gaan rennen.
To do today:
-Milan naar school, gaat voor de tweede keer een halve dag wennen op de basisschool
-online styling Zalon (Zalando), agenda volgeboekt tot 12 uur. Top want dan hoor ik eigenlijk alweer op het schoolplein te staan…
-Milan ophalen, even op visite bij mijn moeder en door naar huis
-‘s avonds nog even aan het werk en stap ik, zoals gewoonlijk te laat, rond half 12 in bed
Outfit: een destroyed jeans met sweater en Nike sneakers. Wel met ‘nieuw haar’. Zo ging ik afgelopen weekend naar de kapper en zitten mijn krullen er nog in.

DINSDAG 11/12

Opnieuw een styling dag voor Zalon. Milan is vandaag op het kinderdagverblijf en mijn agenda staat voor vandaag volgepland met klanten.
Tussentijds werk ik wat administratie bij en begin ik alvast met het voorbereiden van mijn presentatie voor aanstaande vrijdag.
Vrijdag mag ik host zijn bij een awardshow en heb voor het eerst in mijn leven mijn podium debuut..aaahhhh ik sterf duizend doden.
Daarna Milan ophalen van school, eten, Milan naar bed en een heerlijk avondje bank hangen samen met mijn liefde.
Outfit: dezelfde als gisteren. Geen zin en tijd om te kijken naar een andere outfit. En deze is heerlijk warm.

WOENSDAG 12/12

De presentatie van vrijdag komt steeds dichterbij en ondanks Milan vandaag een dagje vrij heeft, moet ik dus nog wel het een en ander doen aan werk. ‘ Ochtends zet ik hem voor de televisie en ga zelf aan de slag.
‘s Middags besluiten we op de fiets te gaan naar het IJspark Festival in het Euromastpark. Top idee! Voor het eerst sinds 20 jaar weer op schaatsen gestaan en Milan voor de allereerste keer.
Chocolademelk, poffertjes en ijskoude voeten. Maar wat een top middag!
Als Milan ‘s avonds in bed ligt rij ik nog even langs de zonnebank en thuis gekomen gaat de laptop opnieuw aan.
Ik heb nog een deadline voor het schrijven van een aantal trendteksten en besluit deze af te maken. Eindstand: half 1 naar bed…
Outfit: een leopard blouse met een high waist jeans en veterlaarzen. Die leopard blouse is een topper trouwens, is van Shoeby (Fred collectie)

DONDERDAG 13/12

De dag start niet heel lekker. Heb een beroerde nacht gehad en voel me grieperig. Mijn keel doet pijn en ik besluit mijn werk voor vanavond af te zeggen. Ik werk af en toe nog in de horeca, in een tapasbar.
Daar begin ik dan om 18 uur en vaak werk ik tot een uurtje of 12. Helaas zit dat er vandaag niet in. Ik moet morgen fit zijn voor die presentatie en besluit vroeg naar bed te gaan.
Milan is vandaag naar de opvang. Nog maar een paar keer en dan gaat hij naar de basisschool!
Te doen vandaag: opnieuw voorbereiden voor de presentatie, twee blogs schrijven en een aantal facturen de deur uit doen.
Outfit: paarse fluffy trui en opnieuw die high waisted jeans. Nothing special, wel een bruin koppie :))

VRIJDAG 14/12

Vandaag is een belangrijke dag. Vanavond presenteer ik namelijk de awardshow van een groot bedrijf.
Een paar honderd man als genodigden en ik die de presentatie doet…waarom zei ik ook alweer ja?!
Hoe dit afloopt lees je in de volgende diary….
Outfit: zwarte jumpsuit, glitter enkellaarsjes (die zag je laatst voorbij komen op insta) en grote riem. Let’s rock this!

Hou trouwens ook mijn Instagram & stories in de gaten voor meer up to date nieuws. En hoe ik het er vanaf breng.

Wish me luck! Tot volgende week!

Liefs, Chris

OUTFIT:

Laarsjes met studs – Toral (via Van den Assem)
Jurkje & legging – The Cherry Picker
Bikerjasje – Zara
Tasje – Zara

4 Comments

 • Wat leuk om zo in je leventje te kijken! Wist niet dat je ook af en toe in de horeca werkt. Vervelend dat je je grieperig voelde. Hopelijk is dat wel weg, want vandaag ia dus dé dag? Spannend hoor. Ik wens je heel veel succes, als ik niet te laat ben.
  En ja, kleine jongetjes worden gróót! Hoe vindt hij het op de basisschool?
  Je laarsjes: #verliefd ?

  Fijn weekend alvast, liefs, Marjolijn

  • Dank je wel! Inmiddels gaat het wel iets beter maar ben nog niet helemaal opgeknapt..Ik moest al mn krachten sparen voor vrijdagavond haha. Thanks. En ja klopt helemaal, Milan is alweer bijna 4 jaar. Ongelofelijk hoe snel het gaat (cliche maar waar). Hij vindt het wennen op de basisschool nog maar niks maar weet zeker dat dat helemaal goed gaat komen 🙂
   Liefs Chris

  • Hoi,
   Ik denk dat dit een misverstand is. Heb zelf namelijk geen reactie verwijderd. Doe dit alleen wanneer dit spam betreft. Misschien dat je hem nog eens kunt plaatsen?
   Groetjes Chris

Comments are closed.