Stylist Diary #8

ZIEK ZIJN EN TWEE PAAR NIEUWE SCHOENEN

Hallo hallo! Bijna twee weken zijn voorbij gevlogen en de oplettende lezer heeft gezien dat er vorige week geen Diary online stond. Helaas was Milan ziek en is met griep en hoge koorts de hele week thuis geweest. M’n mannetje ging dus even voor, sorry.
Maar dat betekent wel dat je nu in een volle Diary terecht komt mét (op veler verzoek) foto’s van de afgelopen twee weken :))

MAANDAG 11/02

Na een hele slechte nacht (lees: honderd keer eruit) besluit ik Milan een dagje thuis te houden. Hij voelt ook wat koortsig en is erg zeurderig. Ik zeg mijn afspraken voor vandaag af en zorg lekker voor m’n mannetje.
Het lukt me gelukkig wel om hem ‘s middags even te laten slapen. Vaak valt hij niet in slaap en na een uur tot anderhalf proberen haal ik hem dan toch maar uit bed. Fijn dat het nu wel gelukt is, want that’s the only way to get better.
Het geeft mij ook even de tijd voor wat online styling opdrachten en het door passen van m’n nieuwe patta’s. Check hieronder. Ze zijn trouwens van Puma. Nieuwe favoriet naast Nike, want ze zitten zoooo lekker.

DINSDAG 12/02

In de ochtend heb ik het gevoel dat het wel iets beter gaat en besluit Milan naar school te doen. Vandaag gaan de kids pannenkoeken bakken en serveren in hun zelfgemaakte pannekoeken restaurant.
In de ochtend ga ik aan het werk en om kwart voor 1 ben ik op school waar ik heerlijke pannekoeken geserveerd krijg. Ik merk wel dat Milan toch weer niet lekker is en neem hem daarna mee naar huis.

Opa en oma zijn inmiddels al onderweg om op te passen, dus dit kan ik niet meer afzeggen. Dan maar lekker een middagje op de bank met opa en oma, lekker verwend worden.
Ik zoek een plekje in de stad op om met mijn laptop te zitten. Einde middag fiets ik naar huis en eten we samen. Voordat Milan naar bed gaat toch nog maar even temperaturen…40 graden koorts. Dat wordt morgen geen school…

Dit was tijdens de pannekoeken middag op school. Ik sta enigszins vermoeid op de foto na al die nachten met weinig slaap…

WOENSDAG 13/02 & DONDERDAG 14/02 & VRIJDAG 15/02

Thuis met een ziek apie… Niks aan te doen. Uitzieken en snel weer beter worden. Valentijnsdag vieren wij nooit dus is compleet aan me voorbij gegaan.
Donderdag avond heb ik nog wel gewerkt in een bomvolle tapasbar. Ik werd er ineens weer aan herinnert door alle verliefde stelletjes die uit eten gingen.
Bedenk me ook dat het een eeuwigheid geleden is dat Sander en ik samen een avondje weg zijn geweest… Ik neem mezelf voor op zoek te gaan naar een oppas meisje.

ZATERDAG 16/02

Vandaag heb ik een surprise party van een van m’n vriendinnen die 40 wordt. Gezellige middag en avond met cadeautjes, gesprekken en Amaretto (her favorite ;))
Ik ben niet zo laat thuis en kijk samen met Sander nog een aflevering van The Punisher (Netflix). Goeie serie maar geen aanrader vlak voor je gaat slapen. Milan is overigens nog steeds ziek. Vandaag even naar buiten geweest maar voelt zich nog niet heel veel beter.

Happy birthday girl! You look fabulous!

ZONDAG 17/02

Gelukkig! Milan is weer wat opgeknapt en we kunnen even naar buiten. Het is super mooi weer en perfect weer om foto’s te maken. De blog met deze foto’s heb ik gisteren geplaatst. Heerlijk weer die witte jeans met de veterlaarsjes vind je ook niet? Ik kan niet wachten tot het voorjaar is!
Milan vindt het ook leuk om foto’s te maken en doet dit met zijn eigen camera. Nu al als een echte fotograaf ;))

MAANDAG 18/02

Start van een normale week. Milan is weer een beetje opgeknapt en gaat vandaag weer voor het eerst naar school. Ik fiets eerst door naar de sportschool waar ik vorige week niet geweest ben. Meestal heb ik nooit echt zin om te gaan maar als ik er geweest ben voelt het heerlijk. Daarom ga ik altijd meteen door na het wegbrengen van Milan. Als ik ‘s avonds zou moeten gaan, dan weet ik van mezelf dat ik niet zou gaan.

DINSDAG 19/02

Vandaag heb ik een afspraak met m’n vriendin en collega stylist Silvana uit Vught. Om half negen breng ik Milan naar school en rij ik door naar Vught. We gaan verder met onze plannen voor een online platform en beginnen aan het businessplan.
Om 14 uur sta ik weer bij het schoolplein. We besteden de middag thuis met een nieuw spel. Gelukkig voelt hij zich al een stuk beter.

WOENSDAG 20/02

Een normale (werk)dag waarin ik veel schrijf en achter de laptop zit. Soms best eenzaam alleen achter je computer. Aan de andere kant ook heel erg leuk dat ik voor zoveel toffe bedrijven mag schrijven.

Sander heeft tot laat een training op zijn werk en ik haal Milan uit de bso. Hij mag kiezen wat we gaan eten. Ok, dat sporten van vanmorgen is vrijwel voor niets geweest want na 20 minuten zitten we in de Mac.
Maar zo’n blij koppie is het meer dan waard…

 

Tot volgende week! Hopelijk een rustig weekje zonder griep en met wat meer nachtrust. Als je tips hebt voor het doorslapen van een 4 jarige…deze zijn meer dan welkom!
Milan slaapt namelijk nog steeds niet door en wordt gemiddeld 2 tot wel meer dan 8 keer per nacht wakker. Ik drooooooom momenteel van een paar nachten goede slaap.
Thanks alvast voor al jullie tips!

Liefs,
Chris

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

Comments are closed.