Stylist Diary #6

DE EERSTE WEEK OVERLEEFD

De eerste week basisschool en bso zit erop! En wat heeft die kleine bink het goed gedaan. Natuurlijk had hij af en toe even een lastig momentje en waren er heel wat momentjes dat hij huilde en naar huis wilde. En dat mag ook. Want het is nogal wat; iedere dag naar school en nog drie dagen opvang eraan vast geplakt.
Dat wennen zal de komende weken nog wel even blijven (en wie zal het zeggen; misschien zelfs wel de komende maanden). Maar ik weet dat hij het er echt naar zijn zin gaat hebben en dat alles goed komt…..

VRIJDAG 18/01

Als je de laatste diary hebt gelezen, weet je dat ik weer volop bezig ben met het plannen en maken van outfit foto’s. Morgen gaan dan ook de eerste foto’s weer worden gemaakt (on my birthday).
Voordat ik vandaag Milan uit school haal, maak ik vast wat sets en pas ik het een en ander door.  Meestal doe ik dit doorpassen niet meer, dan zie ik het resultaat pas als de foto’s gemaakt zijn. Grappig is dat sommige outfits in real life een stuk minder leuk zijn dan dat ik voor ogen had toen ik ze als set samenstelde.
Goed, nu dan toch maar even doorpassen….
De middag hou ik vrij voor Milan. Hij is zo moe van de eerste week school, dat ik de gezellige afspraak met mijn beste vriendin en kids af zeg. Thuis kijken we een filmpje en wachten we op papa.

ZATERDAG 19/01

Ik wordt wakker gemaakt met ” lang zal ze leven”….enkele seconden later als mijn hoofd ook een beetje wakker wordt besef ik me dat het vandaag mijn verjaardag is!
Volgens Milan ben ik nu heeeel erg oud. Voor mijn gevoel ben ik nog best jong, al ben ik al wel 36. Ik hoop maar dat dat gevoel ook de komende 36 jaar zo blijft :))
Vandaag geen werk en geen verplichtingen, heerlijk! En wat zou een verjaardag zijn zonder taart? We nemen de metro naar de stad en eten een taartje bij Dudok. Daarna lopen we wat winkels in en uit en scoor ik bij Hudson Bay nog een G-Star jeans in de sale. 
Einde van de dag pakken we de metro terug naar huis. Thuis nemen we een biertje en eten we samen tapas.

ZONDAG 20/01

Na al dat op tijd komen van de laatste tijd kon het niet anders dan weer een keer mis gaan. Zoals vandaag.
Vandaag ga ik naar de Modefabriek met vriendin en collega stylist waarmee ik om half 12 afspreek in Amsterdam. In mijn hoofd is de afspraak om half 1 en sta ik om 11.15 uur nog mijn haar te fohnen. Gelukkig is daar altijd weer de man in m’n leven die me op het rechte pad houdt. ” Moest jij niet om half 12 in Amsterdam zijn?!”…..
Uiteindelijk kom ik een uur later dan afgesproken aan bij de Modefabriek. Het voelt altijd zo lullig als ik ergens te laat kom, heb jij dat ook?
Maar gelukkig is het snel vergeten en struinen we de Modefabriek af. Deze beurs is twee keer per jaar in de RAI.. Hier kun je de nieuwe collecties van de merken bekijken en inkopen (als je een winkel of webshop hebt). Wij gaan er ook naar toe om de collecties te bekijken maar natuurlijk ook voor het spotten van de trends en ik vind het persoonlijk altijd super leuk om al die hippe mensen zo bij elkaar te zien. Dacht je thuis dat je over the top gekleed was, dan ben je hier onzichtbaar als je begrijpt wat ik bedoel…
Na twee uurtjes in de RAI zijn we er eigenlijk wel klaar mee en besluiten we de metro te nemen naar de stad.
Net voor sluitingstijd van de winkels nemen we de metro terug en rij ik vanaf de RAI terug naar Rotterdam. Wat een super dag! Van mode krijg ik nooit genoeg. Wist ik natuurlijk al maar dat is ook na vandaag nog maar eens bevestigd.

MAANDAG 21/01

De start van een nieuwe week. Ontbijten, broodjes smeren, Milan naar school brengen en thuis de laptop aan. Deze week wil ik gaan beginnen aan mijn nieuwe project (waar ik je helaas nog niet zoveel over kan vertellen). Daarnaast staat er een hoop styling op de agenda en natuurlijk het bijhouden van blogs.
Geen bijzondere dag, geen afspraken, just a day like any other working day.

DINSDAG 22/01

Ook deze dag geen bijzondere dingen, behalve de presentatie van het Rotterdamse blad Friends in Business waarvoor ik altijd twee rubrieken schrijf. De eerste editie van het nieuwe jaar wordt vanavond gepresenteerd op de Spido in mijn eigen stadje.
In de ochtend begint het met sneeuwen en een paar uur later lijkt het hier wel winterwonderland. Omdat mijn auto nog geen winterbanden heeft haal ik Milan lopend op uit school. Ik heb het zo koud dat ik als een tokkie naar buiten ga; met Uggs en in joggingbroek. Meer fashion wordt het niet vandaag haha.
Daarna naar het event. Omdat het spekglad is denk ik er niet aan om met de fiets de Erasmusbrug over te fietsen. En trouwens buiten de gladheid is het ook nog eens stervenskoud. Nee, ik neem de watertaxi wel. In minder dan drie minuten ben ik op bestemming. Top!

WOENSDAG 23/01

Tijdens de koude wintermaanden ben ik steeds minder gemotiveerd om 1. wat leuks aan te trekken en 2. te gaan werken. Het liefst loop ik de hele dag in een warm joggingpak rond. Wanneer je me een beetje kent weet je dat ik dit natuurlijk niet doe. Dus ook vandaag wordt er dus gewoon nagedacht over een outfit en wordt er ook gewoon gewerkt.
Vergeet bijna te zeggen dat voordat ik begon met werken ik al heel sportief ben geweest. Vanochtend heb ik namelijk weer gesport. De weg ernaar toe was wel iets minder trouwens. Die nieuwe sportlegging is heerlijk om in te sporten maar iets minder op de fiets met -2 graden.
Maar met een nieuw trainingsschema en alle vertrouwen ben ik eindelijk weer gestart met fitness. Op naar die beach body!

DONDERDAG 24/01

Deze week is niet heel spannend. Het is een standaard werkweek waarin ik niet enorm veel beleefd heb.
Maar juist dit wil ik ook aan je laten zien. Want social media doet vaak overkomen alsof mensen een fantastisch bruisend leven hebben waarin iedere dag wel iets lijkt te gebeuren.
Nou laat ik maar zeggen; niets is wat het lijkt.

I’m just a normal person with a normal life :)) Voor mij wel een heel leuk leven overigens waarin genoeg gebeurd. Maar niet iedere week dus.

Tot volgende week!

 

Liefs, Chris

 

 

1 Comment

Comments are closed.