The Investment Piece | Combat boots

Een onmisbaar kledingstuk in je garderobe, op verschillende manieren draagbaar, tijdloos en daarom een item waarin je wilt investeren: ‘The investment piece’.

Schoenen je kunt er als vrouw niet genoeg van hebben. Al kun je ze niet allemaal tegelijk aan het is toch zó fijn om veel keuze te hebben, vind je ook niet? Zoals je weet ben ik groot fan van de stoere boots. Combat boots (stoere veterboots welke stammen uit het leger) zijn mijn grote favoriet. Deze zijn namelijk super veelzijdig. Je draagt ze onder een stoere jeans maar ook onder dat lieve jurkje of rokje met Isabel Marant look.
Sinds een paar jaar zien we deze boots ook steeds meer op straat en daar waar in het begin alleen alternatieve ladies deze schoenen droegen, is het tegenwoordig dé schoen voor de fashionista.

Ik scoorde onlangs een paar hele toffe boots welke morgen online staan in een outfitpost :)) Helaas was het de laatste maat anders zou ik je deze écht aanbevelen.
Maar no worries,  ik heb een paar hele goede alternatieven voor je gevonden welke je zo kunt toevoegen aan jouw garderobe. Ben benieuwd naar jouw favoriet…

Liefs,
-♥-
Chris

 

The-Investment-Piece-2

 

Even&Odd combat boots
Dr. Martens
G-Star combat boots
Casadei boots
Kennel+Schmenger lace boots

2 Comments

 • Ooh, twee zielen, 1 gedachte, deze post!
  Ik heb vorige week Dr. Martens aangeschaft. In het zwart lakleer. En ooooh, wat is dat een ‘investment’ waard!
  Ze combineren overal bij; rokjes, skinny’s, boyfriend jeans en ze lopen ook nog eens heel erg lekker!
  Inlopen moet wel bij deze Martens, maar dat duurt een paar daagjes en voila: kilometers kan je er mee lopen!
  Helaas zijn ze best prijzig, en anders had ik al gauw een ander kleurtje besteld! 

  Lieve groet,
  Marjolijn

  • Ja zeker een investering waard! Ik had ook enorme blaren en pijn in mijn voeten de eerste dagen dragen maar nu gaat het beter en lopen ze heerlijk :))
   Liefs xx

Comments are closed.