The investment piece | Witte blouse

Een onmisbaar kledingstuk in je garderobe, op verschillende manieren draagbaar, tijdloos en daarom een item waarin je wilt investeren:
The investment piece’. 

Vorige week schreef ik al over dé grote favoriet onder alle basics; het bikerjack. Dit item gaat hier heel goed mee samen. Een witte (let wel: loose fit!) blouse is een absolute musthave voor jouw garderobe. Waarom? Dat laat ik je hieronder zien:

  • het is een all time classic en is altijd goed. Voor naar je werk draag je een klassiek model met een blazer of onder een broekpak, ga je voor casual chic draag dan een boyfriend exemplaar op een stoere jeans en wil je een keer wat anders draag dan een blouse in een leren (koker)rok met overknee boots (trend!)
  • dit kledingstuk gaat never out of style. Wanneer je investeert in een mooi (zijden) exemplaar gaat deze ja-ren mee.
  • past bij iedere stijl. Een witte blouse voor een klassieke stijl, stoere stijl, edgy stijl….check, check, check. Wat zo fijn is aan dit item is dat het samengaat met vrijwel ieder kledingstuk, sieraad en accessoire.

Tips bij het kopen van een witte blouse:

  • ga voor een getailleerd exemplaar (niet te strak maar met de nadruk op de taille). Doet goed voor elk figuur.
  • let op de naden op de schouders. Zorg dat deze op de schouders vallen en niet net eroverheen. Hierdoor lijken je schouders namelijk te gaan “hangen”.
  • let op de lengte van de blouse; hij moet lang genoeg zijn voor op een skinny jeans (zonder gevaar bij bukken ;-). En wanneer je brede heupen hebt kun je beter kiezen voor een blouse welke daar net iets overheen valt. Hiermee verleg je de aandacht.
  • last but not least; let op je mouwen. Zorg ervoor dat deze lang genoeg zijn. Mochten ze net te kort zijn (of te kort zijn geworden door het wassen) dan kun je ze altijd oprollen.

Hieronder vind je mijn selectie van deze absolute wardrobe essential. Onderaan de selectie vind je de shoplinks.

Love,
-♥-
Chris

The-investment-piece-3

 

WHERE TO BUY (v.l.n.r.)

MARC O’POLO klassiek witte blouse
G-STAR long fit witte blouse
PATRICIA PEPE body witte blouse

1 Comment

Comments are closed.