When an nay-day turns into a yay-day

Off day, on the couch drinken cup of tea

Het komt niet vaak voor maar vandaag heb ik hem te pakken, een officiële off-day…Wakker worden en het gevoel hebben niet te hebben geslapen, met moeite opstaan en met tegenzin ontbijten, je niet lekker voelen en met hevige buikpijn terug gaan naar bed. Om er uren later achter te komen dat het tegenwoordig ‘s middags al donker wordt waardoor er geen outfit foto’s meer gemaakt kunnen worden… Het is duidelijk niet mijn dag vandaag.
Vandaag is ook de 36e week van mijn zwangerschap begonnen. Normaal gesproken zou ik niet goed kunnen toegeven aan dit off-day gehalte maar gezien het feit dat ik mezelf bijna hoogzwanger mag noemen en de baby waarschijnlijk net zo’n slechte dag ervaart als ik (het is nou eenmaal een mini-me :)) heb ik me er maar volledig aan over gegeven. Met een warme kruik en een hete kop thee naar bed dan maar.

Nu ik een aantal uren heb geslapen en mijn buikpijn redelijk onder controle is, kan ik het toch niet laten om weer achter mijn laptop te kruipen. Sinds ik in oktober de overstap heb gemaakt naar een nieuwe look & feel van mijn blog, merk ik dat enorm in de dagelijkse bezoeken op mijn blog en de hoeveelheid mailtjes welke ik per dag ontvang.
Dus eenmaal mijn laptop opgestart, komt er toch weer een grote glimlach op mijn gezicht…Het motiveert enorm dat jullie mijn blog met veel plezier lezen, dat jullie wat kunnen met mijn style adviezen en mij geregeld vragen om tips!
Ik wil jullie dan ook super bedanken voor jullie support en enthousiasme over mijn blog!
Morgen weer een brand new day met volop inspiratie, fotoshoots en style adviezen op het programma!

PS: Er staat een super leuk interview over mijn zwangerschap online op babyblog.nl. Klik HIER om het interview te lezen!

Love,
-♥-
Chris