Milan van baby naar peuter

Nuna-Rebl-4

 

Nu Milan is gaan lopen is er een nieuwe mijpaal bereikt. En hoewel je je kindje pas met 2 jaar officieel een peuter mag noemen, heeft Milan deze nieuwe fase nu echt al bereikt.
Dat lopen bleek overigens een verademing voor hem te zijn. Hij is vrolijker en gezelliger dan ooit. En hóe fijn is dat voor hem?! Niet alleen voor Milan maar ook voor Sander en mij bleek het echt het einde te zijn van een zeurend tijdperk.

En bij een nieuwe fase horen nieuwe dingen; grotere kleding, een grote drinkbeker, hetzelfde eten als mama en papa, ander speelgoed en…een andere autostoel.
Zoals je eerder in mijn blogs hebt kunnen lezen bleek de auto niet zo’n succes voor Milan. Om de situatie enigszins te verbeteren hadden we werkelijk álles al geprobeerd; de maxicosi op de achterbank, de maxicosi op de bijrijdersstoel, in een rechte positie, in een liggende stand, met speeltjes en zonder, met eten, zingen, filmpjes kijken, ernaast zitten, en als laatste redmiddel hebben we zelfs verschillende I-pads geprobeerd.

Als je dit zo leest kun je oprecht zeggen dat het lijkt alsof ik er teveel aandacht aan heb besteed. Maar wanneer je je bedenkt dat een ritje van meer dan 15 minuten enkel gepaard ging met huil- en krijsbuien zul je dit wellicht ook allemaal geprobeerd hebben. Zonder enig effect overigens, want Milan bleef huilen.
In mijn zoektocht naar dé perfecte autostoel had ik al veel gelezen over die van Nuna (welke “Rebl” heet, hoe toepasselijk ook). Het is een autostoel die je vanaf de geboorte kunt gebruiken en 360 graden kan draaien. Dat klinkt heel luxe maar is vooral enorm praktisch.
Hierdoor hoef ik mezelf namelijk niet meer in allerlei vreemde bochten te wringen om Milan in en uit de auto te krijgen. En met een klik in de iso-fix staat het stoeltje in de auto. Het heeft verschillende zit- en ligstanden en de stoel groeit heel fijn met Milan mee. De hoofdsteun zet je met één beweging hoger en lager. De gemakken die dit autostoeltje heeft zijn echt heerlijk.
En Milan geniet er blijkbaar ook van! Want de korte ritjes gaan super goed. De stoel zit lekker hoog, dus hij kan goed naar buiten kijken. De langere ritten gaan ook beter dan hiervoor. Misschien doordat hij meer kan zien, beter zit of…tja zeg het maar.

Het wordt tijd voor de volgende stap Milan; praten. Zo kan hij ons allemaal meer duidelijkheid geven :))

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Nuna-Rebl-3

Nuna-Rebl-2

 

 Voor meer info over de Nuna Rebl, check hier de website

 

 

 SHOP MILAN’S LOOK:

Longsleeve – Hema
Sweatpants – Zara
Sneakers – Vans

 

2 Comments

  • Wat een fijn nieuw tijdperk voor jullie, begrijp heel goed wat je schrijft Chris. T wordt alleen maar leuker!

Comments are closed.