Verhuisd en gesetteld….mét een nieuw plan voor 2018!

NIEUW JAAR, NIEUWE KANSEN

Jaja it’s official; ik ben éindelijk verhuisd en gesetteld!
In totaal heeft het gewoon meer dan 1,5 jaar geduurd voordat ik deze zin kon uitspreken. Een lange tijd, wat zeg ik, een súper lange tijd.
En je mag best zeggen dat deze tijd op zijn zachtst gezegd een beetje onrustig is geweest. Niet alleen in privé maar zeker ook op zakelijk gebied.
Naast alle verhuisperikelen (3 keer in één jaar), kreeg Sander een nieuwe job en startte ik naast mijn werk als blogger en stylist een nieuw bedrijf; The Cherry Picker.

Het laatste jaar is echt (aan mij) voorbij gevlogen. Ik ben vooral heel veel aan het werk geweest en een stuk minder thuis. Al snel merkte ik dat ik hier uiteindelijk niet de voldoening uit kreeg die het zou moeten geven.
Een jaar lang hield ik alle ballen in de lucht…toen besloot ik dat dit het niet was voor mij. Ik had geen focus meer, geen duidelijk doel voor ogen en geen gewenste thuis situatie.
Vanuit nature ben ik bereid en hou ik ervan om heel hard te werken, maar ik vind mijn mannen thuis minstens zo belangrijk.

IK STOP ERMEE….

En zo besloten mijn compagnon en ik om eind 2017 te stoppen met The Cherry Picker. Jammer? Zeker. Maar ook goed om verder te kunnen, mezelf te ontwikkelen en een stappen te zetten richting mijn droom en uiteindelijke doel; werken als stylist.

Hoe het verder gaat met Styled by Chris? Die blijft bestaan. Wel zal er qua content het een en ander gaan veranderen. Vanaf januari zul je meer persoonlijke looks gaan zien van mij waarbij ik je vooral vertel waarom ik bepaalde items draag en combineer. Ook leer ik jou hoe je kunt combineren!
Daarnaast komen praktische tips (die je direct in de praktijk kunt toepassen!) en mijn absolute styling tips en tricks wekelijks terug.
Een duidelijk plan en een duidelijke koers dus. Voor mij duidelijk, en dus ook voor jou als lezer en volger.
Styled by Chris; een “online style magazine” met veel mode en styling inspiratie, persoonlijke looks en heel veel tips en tricks van mij!

Daarnaast ben ik een super toffe samenwerking aangegaan met het video platform RUR (Recht Uit Rotterdam). Kan je er nog niet alles over vertellen maar kan je wel vast zeggen dat het alles te maken heeft met de mode in Rotterdam.

Ik hoop jullie in het nieuwe jaar vooral te inspireren, te informeren en te helpen met al je styling vragen! Ik wens je alvast gezellige feestdagen en een fantastische jaarwisseling!

See you next year!!

Liefs Chris

 

PS: ben je benieuwd naar een sneak preview van de inrichting van ons nieuwe huis? Scroll dan even naar beneden ;))

 

 

4 Comments

  • Wauw, wat een gezellig en cosy interieur hebben jullie weten te creeëren! Mag ne heel trots op zijn. Hele gewaagde kleur ook op de muur… mooi!
    Ontzettend knap dat je alle ballen in de lucht wist te houden. Jammer dat je gestopt bent met de webshop. Kan me voorstellen dat dat ook wel veel werk was.
    Wens je heel veel succes volgend jaar! Ben benieuwd naar je samenwerking!
    Liefs, Marjolijn

Comments are closed.