The following weeks (week 13-15)

Een week later ontvangen we per post de brief waarin staat dat er geen verhoogde kans is vastgesteld n.a.v. de combinatietest. Super nieuws! Ondanks ik er een goed gevoel over had is het toch afwachten en sta je er van versteld hoeveel gedachtes er door je hoofd kunnen gaan in een week.
Het eerste trimester is nu voorbij en hiermee is de cruciaalste periode achter de rug.
De weegschaal toont aan dat de alles in mij groeit, inmiddels 2 kilo aangekomen. Nooit gedacht dat ik blij kon zijn met gewichtstoename haha.
Alle broeken passen nog, dat wel, maar de knoop begint behoorlijk in de weg te zitten. Over een aantal weken zal er dan ook een nieuw tijdperk voor me aanbreken; welkom in de wondere wereld van de zwangerschapskleding.
Dat is nog best wel een ding…zwangerschapskleding. Of erger nog: positiekleding. Deze namen zijn nou niet bepaald sexy en fashionable. En hoewel er wordt gezegd dat zwangerschapsmode allang niet meer zo suf en stoffig is als vroeger, vind ik het een behoorlijke uitdaging om leuke zwangerschapskleding te spotten zonder een fortuin hieraan kwijt te zijn.
De komende weken en maanden zullen ook in het teken staan van het creëren van nieuwe outfits, en het dragen van trendy en leuke zwangerschapskleding welke ook nog eens lekker zit.