Een weekje uit mijn leven #2

 

Een weekje uit mijn leven; mijn weekdagboek met de highlights van de afgelopen week. Wat heb ik meegemaakt en waar ben ik geweest?

 

 

 

 

ZATERDAG 10 JUNI

Een familie dagje Zwolle. En niet zomaar één, want Sander loopt voor het eerst in zijn leven de halve marathon! And he did it! Natuurlijk ben ik zo trots als een pauw. Nu op naar de marathon van Berlijn :))

 

 

 

 

ZONDAG 11 JUNI

Na een lange dag en korte nacht mag ik weer vroeg uit de veren voor de Swan Market in Rotterdam. Hier sta ik samen met The Cherry Picker van 11.00 tot 17.00 uur met onze zomer collectie en kun je alles komen bekijken, passen en shoppen.
Naast shoppen kun je hier ook echt even relaxen. Met fijne muziek, foodtrucks en de Rotterdamse gezelligheid.

 

 

 

 

MAANDAG 12 JUNI

De nieuwe week begint met een opnamedag op het strand van Noordwijk bij Alexander Beach Club. Het weer zit vandaag helaas niet mee. Door de harde wind konden we niet op het strand opnemen. Maar op deze fantastische plek was het ook binnen prima vol te houden :))

 

 

 

 

DINSDAG 13 JUNI

Vandaag werk ik een dag thuis en bereid ik me voor op de inkopen die ik morgen ga doen in Parijs. Om er even uit te zijn lunch ik bij Loetje aan de Maas. Wat een fijne plek is dit. Op het terras is het echt een beetje vakantie zo aan het water. De lunchkaart is simpel maar met lekkere gerechten met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Ik kan je deze plek echt aanraden als je een dagje in Rotterdam bent!

 

 

 

 

 WOENSDAG 14 JUNI

We mogen weer!! The Cherry Picker goes Paris <3 Vandaag gaan we onze nieuwe zomer collectie inkopen. Dat betekent dat ik ’s ochtends vroeg op sta en na 4 uur rijden en flink wat koffietjes rond de lunch aankomen in Parijs.
Na al het shoppen (voor jullie maar ook een beetje voor mezelf natuurlijk :)) nog even de binnenstad in om te genieten van het zomerse weer.
Wat een topdag! En als klap op de vuurpijl scoor ik ook nog even een paar IRO sandalen in de sale. Deze kon ik écht niet laten liggen. Binnenkort volgen de foto’s (houdt alvast mijn Instagram pagina in de gaten)
Met een auto vol met nieuwe kleding rijden we ’s avonds weer terug naar Rotterdam.

 

 

 

 

DONDERDAG 15 JUNI

Donderdag is mijn enige mama dag deze week. Na een volle en drukke week is het nu even tijd om te genieten met mijn kleine vriendje <3

 

 

 

 

VRIJDAG 16 JUNI

 

De laatste dag van de week en mijn laatste werkdag! Morgen ga ik namelijk op vakantie! Samen met Sander en Milan gaan we even genieten van de zon, zee en elkaar in eigen land. Lucky me!
I’ll keep you posted, want telefoon en laptop blijven natuurlijk niet thuis :))

Liefs,
-♥-
Chris