Een weekje uit mijn leven #1

Nieuw op Styled by Chris! Een weekje uit mijn leven; mijn dagboek met de highlights van de afgelopen week. Wat heb ik meegemaakt en waar ben ik geweest?
Deze eerste keer zonder het weekend, maar dat betekent wel dat vanaf volgende week een complete week te zien en lezen is!

 

 

 

 

MAANDAG 22 MEI

Vandaag vroeg uit de veren voor een nieuwe opnamedag bij Van den Assem. Samen met dit mooie bedrijf maak ik style video’s voor hun online platform. Het zonnige en warme weer was perfect voor deze geslaagde dag.
Milan mocht een dagje bij een vriendin van mij spelen. Zij was zo lief om op te passen zodat ik de hele dag mijn handen vrij had. Nogmaals thanks!

 

 

 

 

DINSDAG 23 MEI

De dag begint met een verjaardagsliedje voor papa. Sander is jarig en ondanks dat het een normale werkdag is hopen we hem zich toch nog een beetje jarig te voelen.
Na het ontbijt hup de auto in onderweg naar oma. Zij past één dag in de week op. Samen met zijn neefje en nichtje was het één groot feest. Zeker nu het zo warm is en ze konden genieten van het weer en…ijsjes :))

 

 

 

 

WOENSDAG 24 MEI

Woensdag begint met flink zweten in de sportschool. Na een flinke workout werk ik samen met deze Cherry Picker aan ons bedrijf. Door het aanhoudende zomerweer merk ik dat ik wel iets minder gemotiveerd ben om te werken.
We besluiten dan ook om de lunch door te brengen op het terras bij het net geopende Loetje in Rotterdam. Work hard, play harder!

 

 

 

 

DONDERDAG 25 MEI

Vandaag is het Hemelvaartsdag. Een dag dat (bijna) heel Nederland vrij heeft en alle pretparken overladen zijn met gillende kinderen. Wij besluiten ook een soortgelijk park op te zoeken in Rotterdam; het Plaswijckpark. Bootje varen, dieren kijken en spelen in de speeltuin. Milan was als een kind zo blij.

 

 

 

 

VRIJDAG 25 MEI

 

Vrijdag begint opnieuw met een ochtend in de sportschool. Daarna achter de laptop; blogs schrijven, werk voor van het weekend voorbereiden, outfit foto’s maken en bewerken en mails beantwoorden.
Daarna Cherry on Tour time! En weer de auto in naar Woerden voor een fashion party. Ik hoop daarna nog heel even te kunnen genieten op de bank en even niks te hoeven…

Morgen brengen we een dagje door bij opa en oma op de camping. Het gaat voor het eerst dit jaar een zomerse dag worden met 30 (!) graden! Bbq aan en gaan met die banaan zeg ik.

Zondag is er een heel leuk event in het centrum van Rotterdam. Pak je agenda er even bij en schrijf op:

Restaurant MOOII
Oostwijnstraat 8-16 Rotterdam
14.00-17.00 uur
Fashion Event
Shopping, drinks, bites, tunes and many more
Free entrance

See you there?

Ik hoop je daar te zien en anders wens ik je alvast een heel fijn weekend en tot maandag!

 

Liefs,
-♥-
Chris