Stylist Diary #7 | Outfit met snake boots

DE AFGELOPEN TWEE WEKEN & SNAKE BOOTS

Dat ik de afgelopen twee weken niet zo heel veel mee heb gemaakt moge duidelijk zijn, vandaar vorige week geen Stylist Diary. Want ik kan je wel vertellen hoeveel koffie ik op een dag drink en hoeveel woorden ik op een dag typ, feitelijk komt het er op neer dat ik naast werk (en koffie drinken dus) niet zo heel veel heb gedaan.
Afgelopen week was minstens zo spannend. Op het moment ben ik volop bezig met dat nieuwe project dat nog wel in de kinderschoenen staat maar wat de komende tijd meer vorm zal gaan krijgen.

Om je toch een beetje mee te kunnen laten genieten van mijn fantastische, flamboyante leventje; hierbij een overview….

VRIJDAG 01/02

De dag begint in de sportschool nadat ik Milan naar school heb gebracht. Vandaag ga ik weer voor de eerste keer boksen! Ik train bij Trainmore in Rotterdam waar je naast fitness ook allerlei groepslessen kunt volgen. Boksen is een van die lessen. Het is alweer jaren geleden dat ik voor het laatst heb gebokst. Eindstand: f*cking spierpijn, je snapt ‘m
Eenmaal thuis ga ik nog even verder met actief zijn. Huis schoonmaken, wassen en strijken. Snel een boterham eten en dan is het alweer tijd om Milan op te halen.
Hij neemt een vriendje mee naar huis en we blijven die middag binnen. Het klinkt alsof ik de middag mijn handen vrij heb, maar niets is minder waar. Ik kan opnieuw aan de bak; lego in elkaar zetten, stoeien en met de auto’s racen. Top dit…
‘s Middags komt de papa van M. langs met het idee hem op te halen. Uiteindelijk zitten we aan het bier en eten we pizza. Milan ligt om half 8 in bed, ik kleed me om en ga een borrel in de stad drinken met m’n beste vriendin.

Ik fiets om half 1 naar huis en merk dat de spierpijn van het boksen inmiddels al serieuze vormen gaat aannemen. Wie zei ook alweer dat sporten leuk is?!

ZATERDAG 02/02

Vandaag staat er niet veel op de planning. Het is slecht weer en we spelen thuis spelletjes, bakken een taart en hebben wat quality time met z’n drieeen.
Einde van de dag bedenk ik me dat ik nog snel even een cadeautje moet halen voor de verjaardag van vanavond.
Ik merk ook dat ik vrij moe ben van de korte nachten van donderdag en vrijdag. Maar goed, opfrissen en gaan met die banaan. Ik spreek met mezelf af het niet zo laat te maken vanavond zodat ik morgen weer een beetje fris en fruitig ben.
Eindstand: 3 uur thuis….ik ga het nooit leren ben ik bang.

ZONDAG 03/02

Op z’n zachtst gezegd ben ik een beetje naar de klote. Die korte nachten hebben me geen goed gedaan. De spiegel liegt er trouwens ook niet om; met de wallen op mijn knieen kom ik de dag door.

MAANDAG 04/02

Vandaag start Sander met z’n nieuwe job. Afgelopen week was hij een weekje vrij en konden we samen lunchen en foto’s maken. Die tijd is voorbij. Ik breng Milan naar school en fiets door naar de sportschool. Ja ja ik zit helemaal in de flow. Die zomerbody moet er toch echt een keer van gaan komen. Zou het dan deze zomer zijn?!
De rest van de dag breng ik achter de laptop door. Doordat ik altijd in de ochtend sport, kom ik vaak niet helemaal uit met de planning overdag waardoor ik s’ avonds vaak doorwerk. No problemo normaal gesproken, maar dat het vroeg donker is werkt niet bepaald mee met de motivatie.
Ik ben zo toe aan het voorjaar!

DINSDAG 05/02

Een korte werkdag op dinsdag, want op 14 uur haal ik Milan op van school.
Ik probeer op zijn vrije dinsdag- en vrijdagmiddag echt leuke dingen met hem te doen. Ik laat hem vaak beslissen wat hij wil. Meestal is dat “met de trein spelen”, “bouwen” of een “filmpje kijken”. Dat laatste is misschien niet het meest verantwoorde maar het lukt mij niet altijd om geen “filmpje te kijken”.
En nu het weer buiten spelen ook niet echt toe laat, geef ik er maar aan toe. Maar dan kijken we wel samen, das wel zo gezellig.

WOENSDAG 06/02

Vandaag is er een studiedag op school en zou Milan eigenlijk vrij zijn. Maar ja een working mom’s gotta do what a working mom’s gotta do.
Om half 9 meld ik me bij de bso en gaat hij voor het eerst een hele dag. Enigszins spannend vind ik het wel, want die bso is nog wel een beetje een ding. Het afscheid nemen gaat goed en ik neem mezelf voor het verder los te laten vandaag.
Eenmaal opgehaald blijkt dat hij een leuke dag heeft gehad en naar eigen zeggen “niet eens heeft gehuild”. Met een grote glimlach vertelt hij me dat hij lekker gespeeld heeft.
De sportschool heb ik vandaag trouwens een keer geskipt. Ik heb nog teveel spierpijn van de laatste keer. En omdat vrijdag boksen weer op de planning staat, besluit ik mijn lichaam even rust te geven.

DONDERDAG 07/02

Just a day like any others. Er staat wel veel op de agenda maar ik heb ruim de tijd vandaag om die agendapunten allemaal af te werken.
Om 11 uur heb ik een afspraak bij de pedagoog van het consultatie bureau voor het slapen van Milan. Nou ja slapen, eerder het slechte of het niet slapen zul je bedoelen.
Nu is het wel bizar dat, sinds de afspraak gemaakt is, de nachten super goed gaan. Ik besluit alsnog de afspraak door te laten gaan. Misschien heeft ze nog wat goede tips. Wordt vervolgd dus….

 

Komend weekend hebben we gezellige ontbijtjes en diners met vrienden en staan zowel de zaterdag als de zondag vol gepland. Heb jij ook een gezellig weekend op de planning? 
Anyways, maak er wat van en tot volgende week!

NB: outfitje is van afgelopen week. Ben even benieuwd wat je van de fanny pack vindt. Sander vindt het niks. Sorry schat, ik plaats hem toch ;)) En wat dacht van je van deze snake boots? On the wishlist!

 

Liefs,
Chris

 

OUTFIT OF THE DAY

Snake enkellaarsjes – Mace via Van den Assem
Alle andere items – Zara

 

Wil je meer over mij weten en hoe ik ben begonnen met mijn blog? Lees dan eens ‘ over mij