Zomer mode inspiratie #1

 

 

Alle winkels en online shops schreeuwen om de zomer maar de zon laat het nog een beetje afweten. Hoog tijd dus om een vakantie te boeken naar een fantastische zonovergoten bestemming en te genieten aan het strand met dé perfecte zomerse cocktail en heel hip te zijn met de nieuwste badmode (in je nieuwe bikini)

Uit ervaring weet ik dat je er wat betreft badmode altijd snel bij moet zijn wanneer je het leukste en mooiste setje wilt scoren (ik vis nogal vaak achter het net zoals je begrijpt…) En vanuit die gedachte deel ik alvast mijn bikini- en badpak inspiratie met je. Zodat jij er in ieder geval wel lekker hip en trendy bij ligt deze zomer :))

BADMODE TRENDS

Wist je trouwens dat mode trends ook terug komen in de badmode? Grote modeshows laten ieder jaar de nieuwste trends zien op de catwalk en badmode wordt steeds belangrijker in de mode industrie.
Voor mij dus ook hoog tijd om me hier eens wat meer in te verdiepen. Want om eerlijk te zijn heb ik hier nooit heel veel aandacht aan besteed.
Het kopen van een bikini of badpak is nu niet het allerleukste om te doen, if you know what I mean ;))

Maar met een leuke set voel je je wel een stuk zekerder bij het zwembad en op het strand. En dus mag dit onderdeel van mode ook zeker niet vergeten worden.

 

 

NICE TO KNOW:

  • deze zomer zijn badpakken hotter dan ooit. Een badpak is er voor iedere stijl en iedere vrouw. Klassiek in donkerblauw, sporty in een one-piece variant en trendy met een leuk printje
  • koop bij een bikini altijd het broekje in een maat kleiner dan je normaal gesproken draagt. Deze loopt nog erg uit en we willen natuurlijk alles behalve een lubber kontje op het strand
  • ook bij badmode is je figuur het uitgangspunt voor welk model je kiest. Ga voor een bikini in haltermodel wanneer je een recht of zandloperfiguur hebt en kies voor bandeau bikini of badpak wanneer je een peerfiguur hebt.

 

TRENDS:

  • white; witte bikini’s zijn de grote trend van deze zomer. Ga wel voor de ‘wedding style’ en kies voor kant, ruches of witte bloemetjes.
  • lace; ga je voor vrouwelijk en super trendy, dan ga je voor kant deze zomer
  • legergroen en camel; deze kleuren zijn een musthave dit seizoen. Niet alleen voor je kleding maar ook voor je bikini of badpak
  • one shoulder; een breder bikinibandje die je over één schouder draagt
  • sporty badpak; sportief zijn is hip en een sporty badpak mag dat ook niet ontbreken dit jaar
  • veters; badpakken met veters en bikini broekjes met strikken

 

Liefs,
-♥-
Chris